Volg ons

Winter Tour 2021/22: Waterland

Met uiteindelijk 20 liefhebbers de baan in op Amsterdam Waterland. Alle coronaregels mogen dan opgeheven zijn, Covid eist nog wel wekelijks diverse ziektegevallen. Zo ook bij ons. Beterschap Tom, Erik, René en Frans.

Dan naar het golf. Een strakblauwe hemel de hele dag dus dat beloofde veel goeds voor de scores. Wellicht was het de aanwezige wind, maar waarschijnlijker was het de baan die echt heel goede scores in de weg stond. Waterland blijft een pittige baan met een paar akelig gemene holes. De greens waren tevens flink hard wat veel rol gaf en weinig grip met de approaches. Al met al een gemiddelde netto score die ruim boven de 80 lag. Ik kom zo op de positieve uitzonderingen.

Eerst de leary en neary. De leary was voor Paul Klaasesz en de neary voor Neil 'springbok' de Goede, die ook nog twee birdies maakte. Andere birdies waren er voor Jeroen Huizing, Alexander Weerheim, Hans Bijlsma en ikzelf. Voor elk een birdiebal van 54Down

Het podium vandaag voor Albert Weerheim, derde, Ton Overwater, tweede en met 72 netto de winst voor Miranda Hoogerdijk. Die back to back de winst pakt. Volgende week de wintertour finale op de Turfvaert. Benieuwd wie daar de zenuwen het beste onder controle heeft.

Succes en plezier allemaal! Keep swinging,

Erwin.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen