Volg ons

Winter Tour 2021-22: Loonsche Duynen

Vandaag te gast op Golfpark de Loonsche Duynen. De omstandigheden waren ons niet zo goed gezind, veel wind en bijna de hele ronde motregen/regen. Als brildrager is dat niet fijn, bijna elke hole mijn glazen moeten droog maken om weer goed te kunnen zien. Het heeft voor mij helaas niet geholpen. De baan was wel vochtig, op sommige plaatsen erg drassig, de greens waren wel goed genoeg. Door de omstandigheden speelden de baan erg lang en dat was wel te merken in de uitslag.

Gelukkig waren er nog genoeg birdies gevallen, dit zijn de mensen die 1 birdie hebben gemaakt: Matthijs, John D, Erik, Henri en Ed. Gefelicitterd met jullie birdiebal! Ook deze ronde was er iemand die het veel beter deed: Met 3 ! Birdies!!! John Vissers! Gefeliciteerd, John, goed gedaan! Terecht onze birdiekoning van vandaag!

De Leary op hole 5 was vandaag voor Erik! Met een prachtige 2e slag kwam zijn bal op 40/50 cm van de hole terecht. Goed gedaan! Erik kreeg een sleeve ballen mee.

De Neary op hole 16 was tegen de wind in en stond nog maar net op de green ver weg van de vlag, maar hij heeft zijn bal wel mooi op de green gekregen, dat kunnen niet veel mensen zeggen vandaag. Het was Ruud die deze neary vandaag binnen heeft gesleept. Goed gedaan! Ruud kreeg ook een sleeve ballen mee.

Het podium:

MAX VERSTAPPEN Kampioen !!!!!

Oooh, sorry. Het podium van onze golfwedstrijd natuurlijk! Hier komt die:

Het was zwaar en er is dan ook niet heel goed gescoord, maar 4 leden onder de 80 netto, dat is maar 20 procent van de groep vandaag. Helaas zitten zulke uitslagen er ook wel eens tussen.

Met een verdienstelijke 98 bruto en 79 netto, net naast het podium, Armand! Op de 3e plaats met een mooie score van 100 bruto en 78 netto: Henri! Goed gedaan! Hij koos voor de Jubileumparaplu met een sleeve ballen.
Op de 2e plaats met een hele mooie score van 89 bruto en 74 netto: Ruud! Knappe ronde Ruud, goed gedaan. Ruud koos voor de Jubileumcap met een sleeve ballen.
Op de 1ste plaats met een fantastische ronde van 91 bruto en 73 netto: Matthijs! Hele knappe ronde Matthijs, goed gedaan. Matthijs mocht als eerste kiezen en koos voor de Jubileumparaplu met een sleeve ballen. Ik neem mijn pet af voor deze kanjers van vandaag! Heel goed gedaan!

Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen