Volg ons

Winter Tour 2021-22: Breuninkhof

Een zeer donkere herfstdag. De vraag of het nog licht zou worden. Aan het eind van de ronde een lichte miezer. Zestien enthousiaste GVN’ers waren richting Apeldoorn gekomen voor een ronde van de Winter Tour.
Breuninkhof is een 9 holes baan met lange tot zeer lange par 4 holes. Met een vochtige ondergrond, waardoor zeer weinig rol, en grauw en grijs weer met een licht windje, waardoor de bal niet ver vliegt, dan is het een extra lastige opgave op een aantal holes om in regulation op de green te komen.

Er werden 2 birdies geslagen deze ronde. Jacqueline en Ruth ontvingen de birdie bal.
De speciale verrichtingen op hole 4 en 13. Dat is dezelfde hole maar wel met verschillende afslag en dus lengte. In de eerste doorgang was het Leen die de bal het dichtste bij kreeg. Tijdens de 2e doorgang sloeg Ruth als allerlaatste de bal op een prima lengte van de hole. En maakte de birdie.

En dan de uitslag. Zoals gezegd een lange smalle lastige baan. Door de bladeren was het helemaal duidelijk dat op de fairway de beste plek was. Een aantal spelers zijn 1 of meerdere ballen kwijt geraakt.

Op de derde plaats Frans van Leeuwen met 90 bruto en 80 netto. Tweede Marius Brouwer 111 bruto en netto 79. Een mooi resultaat tijdens z’n debuut bij de GVN.
Eerste tijdens deze grauwe dag was Martin van der Gugten. Met 102 bruto en 70 netto wist hij met afstand de overwinning binnen te halen. Allen van harte!

Dank voor jullie komst.

Groet,

Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen