Volg ons

Winter Tour 2021-22: Reymerswael

Wat een heerlijke golf dag afgelopen zondag 13 maart op Golfbaan Reymerswael. Gezien de locatie is het niet verrassend dat de wind een factor kan zijn. Het woei inderdaad af en toe stevig maar met het zonnetje was het heerlijk golfweer.

Aan de start 23 deelnemers die bij de ontvangst van de scorekaart ook een door de baan aangeboden Chip-marker ontvingen. Dank daarvoor!
Omdat het clubhuis nog in de laatste fase van de verbouwing is was de ontvangst in het paviljoen ernaast. Geen uitgebreide kaart maar voldoende om na afloop een drankje en een “snackje” te nemen.

Verwachting is dat in de 1e week van mei het geheel verbouwde clubhuis weer open zal zijn.

De wedstrijd vandaag. Met de wind is het op Reymerswael niet altijd even gemakkelijk om in regulation de green te bereiken. Gelukkig was de rough bespeelbaar en waren de ballen vindbaar. In de zomer zal dat een ander verhaal zijn. Doordat hole 7 – par 5 - ingekort was ivm groot onderhoud was de baan niet qualifying. De baan lag er overigens voor de tijd van het jaar al prima bij.
Birdies vandaag voor Geert, Mladen, Erwin en Henk vd L.

De Leary op hole 4 was voor Patrick. De neary was wat verwarrend. De laatste flight vond de koker naast de green. Niet helemaal duidelijk wie nu wel of niet….

En dan de uitslag. Ondanks de stevige wind is er zeer goed gescoord. Veel scores in de 70 netto en zelfs ruim daaronder.

Derde deze ronde was Erwin Beyers. Bruto 87 en netto 70. Tweede plaats Geert Wisman met bruto 99 wat een 66 netto oplevert!

Maar vandaag absoluut de beste was Miranda Hoogerdijk. Een score van 93 bruto wat een strakke 64 netto geeft. De 50 punten voor het klassement zijn bijgeschreven.

Na afloop was het nog erg gezellig in het paviljoen. In juni komen we weer terug op Reymerswael voor een ronde van de zomertour.

Volgende week op Waterland een laatste winter tour ronde voordat we op 26 maart de finale gaan spelen. De laatste kans om nog punten binnen te halen.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen