Volg ons

Winter Tour 2021-22: Turfvaert

Na een kort kerst en nieuwjaar reces konden we gelukkig weer de baan in. Vanwege de lock down en de regel dat je binnen een 3 of 4 bal 4 meter afstand moet houden werd er in 2 ballen gespeeld. Hopelijk gaan we snel weer terug naar normaal. Voordeel is wel dat er dan lekker doorgelopen kan worden.

Het was door de wind erg fris. De zon probeerde het nog wel maar het was echt een winter tour ronde. Aan het einde zelfs nog even een hagelbuitje.
Maar goed, iedereen was weer blij om even buiten te zijn. Birdies zijn er gemeld voor Willem Jan en Emile. Henk Nierstrasz wist zelfs drie birdies op de kaart te noteren. 

De uitslag van deze ronde als volgt:

Derde plaats voor Mark de Kievith met bruto 98 en netto 72. Ook netto 72 had Armand Verstappen. Hij ging rond in bruto 91.
Winnaar deze dag Patrick Klein Breteler. Ondanks enige blessure leed noteerde hij een prima 81 bruto wat een netto 70 opleverde. De 50 punten voor het klassement zijn bijgeschreven.  

Dank aan eenieder voor het afreizen naar De Turfvaert. Komende week wederom een “koppels” ronde op Prise d’Eau. Helaas zijn er maar een beperkt aantal flights beschikbaar.

Hou de kalender goed in de gaten voor nieuwe rondes.

Tot een volgende GVN ronde,

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen