Volg ons

WAGC Qualifier - Westwoud

Een prima zaterdagmiddag om te golfen op een baan die er super bij ligt. Ronde 2 van de World Amateur Golfers Championship op golfbaan Westwoud.
In vergelijking met ronde 1 minder deelnemers. Of dat nou was omdat Max zich die middag moest kwalificeren of dat men toch nog voetbal wilde kijken, helemaal duidelijk was het niet.
Maar goed de 24 spelers die er wel waren gingen, op toch die ene na dan, de baan in om punten te scoren voor het klassement. De scores deze keer minder laag dan op Turfvaert tijdens ronde 1.
De rough op Westwoud toch iets taaier en dikker en iets meer water waar de bal in kan verdwijnen.

Deze ronde een neary op hole 12 die prooi was voor Cees Bos en een leary op 18 en daar was het Oslin Ras die de bal het dichtste bij de hole sloeg.

En dan de uitslag: op de derde plaats met 87 bruto en 72 netto Martijn Serlie. Tweede plaats voor Winston Cheng die een 89 bruto en 71 netto binnenbracht.
En deze ronde de beste netto score door Kurt Elferink. Hij was naar Westwoud gekomen om de baan alvast te verkennen voor de iGolf Race to Alicante over twee weken. Nou dat is dus succesvol gebleken. Met 90 bruto en 70 netto was hij de dag winnaar deze ronde en kan hij 24 punten voor het klassement bij schrijven.

Gefeliciteerd heren met jullie podium plaatsen.
Dank aan iedereen die er was en tot de volgende WAGC Qualifier op zondag 1 augustus op Golfpark De Haenen. Schrijf je snel.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen