Volg ons

TsjechieXperience ZT - Turfvaert

Met angst en beven naar deze wedstrijd toegeleefd. De voorspellingen logen er niet om begin van de week. Regen, wind en een kleine kans op een zonnetje. Fijn dat het bij voorspellingen is gebleven. De 24 liefhebbers hadden geluk met een heerlijke zonnige, enigszins warme dag met uiteindelijk toch een onweer delay van 20 minuten.

Dan het golfen waar we allemaal voor zijn gekomen. Op de Turfvaert is het vaak goed scoren ondanks of juist dat de baan weinig slagen meegeeft. De baan is verder goed bespeelbaar. Vaak ruime fairways en vergevingsgezinde rough. De greens waren in top conditie. Mooi groen, strak gemaaid en goede rol. Ingrediënten voor mooie scores en dat hadden vele deelnemers begrepen. Een handje vol had meer dan 80 slagen netto nodig en de rest zat onder de 80.
Maar liefst 8 golfers hadden een netto score van 73 slagen, ongekend! Idzerd Holdinga 3de, Henk Nierstrasz 2de en dagwinnaar Martijn Serlie deden het netto een slag beter met 72.

Birdies voor Jeroen Snelders (2), Henk Nierstrasz (3), Ton Horvers (1), Jan Janus (2), Maarten Stenvert (1) en Martijn Serlie (1). Iedereen gefeliciteerd!

Complimenten ook voor het baan personeel. Ik mocht plaatsnemen in de centrale hal met alle ruimte om iedereen te ontvangen. In het restaurant was een koffie tafel ingericht voor de deelnemers, zodat we onverwachts een kop koffie of thee konden nuttigen. Chapeau!

We kijken uit naar de volgende wedstrijden . Op 4 oktober spelen we de finale van de TsjechieXperience Zomer Tour.  Met de aangescherpte maatregelen rondom Covid-19 zal blijken wat dat voor ons gaat betekenen. We spelen dan op Golfpark Almkreek.

Fingers crossed en keep swinging!

Ciao, Erwin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen