Volg ons

SMC for AvL - Hitland

Op 1 juni jongstleden speelden we ronde 4 van de Spang Makandra Cup 2024 series. Na rondes op Rhoon, Waterland en De Turfvaert deze ronde op Golfbaan Hitland.

Na alle regen van de weken ervoor, steeds als je dacht het is nu wel klaar viel er weer een bak, lag de baan er prima bij. In de rough nog wel nattigheid en blubber maar de fairways over het algemeen prima droog met zelfs al rol op de bal. De greens op sommige holes verrassend snel.

Aan de start deze ronde 32 spelers. Met een 2 tee start dan lekker snel allemaal de baan in en ook weer zo’n beetje gelijktijdig binnen na 4½ uur.
Het was een prima temperatuurtje om te golfen en gelukkig bleef het droog ondanks eerdere voorspellingen.

De speciale verrichtingen deze ronde op hole 5 (leary) en hole 15 (neary). Op hole 5 wist René Kroezen de bal het dichtst bij de hole te krijgen. De neary op 15 was voor Hendro Moestadja.

Ondanks dat de baan dan nog niet in volle zomerconditie was is er prima gescoord.
Op de derde plaats Caroline Hoedemaker met 87 bruto en 76 netto (3/4 verrekening). Tweede plek voor ondergetekende met ook bruto 87 en netto 73.
De winnaar deze ronde van de SMC for AvL 2024 is Henk Nierstrasz. Bruto 88 en daarmee een 72 netto. Gefeliciteerd Henk met de volle 100 punten voor het klassement.

Op 12 juli spelen we ronde 5 op Landgoed Welderen. Op 7 september is dan de finale op De Hoge Dijk. De inschrijving voor 12 juli staat nu open. Schrijf je in en steun de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.
De inschrijving voor de finale gaat op 27 juli open.

Tot de volgende SMC for AvL ronde. Of een ander GVN evenement.

Groet,

Hans Bijlsma

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen