Volg ons

Rondje op Zaterdag: Westwoud

2 April 2022, 1 dag voordat voor de meesten de NGF competitie na 2 jaar weer gaat beginnen spelen we met een klein groepje (9 personen) een rondje golf. Voor sommigen de laatste kans om nog te oefenen voor de competitie, om Westwoud te leren kennen, of gewoon een leuk rondje golf te spelen.

Het weer was een groot verschil met een week eerder, toen we nog in polo de baan in konden, en moesten smeren om niet te verbranden, was op 2 April net de sneeuw weer uit de baan, en stond er een koude en harde wind. Geen makkelijke omstandigheden ?

Nee, zeker geen makkelijke omstandigheden als ik naar de scores kijk, menigeen bruto boven de 100 slagen, en niemand die z'n handicap loopt. Toch zaten er mooie slagen tussen.

De neary voor Jan Janus, en zowel voor Andre als Frans viel er een birdy te noteren.

Voor deze keer hadden we bedacht om teams te maken, en beste teamscore (som van netto resultaten) te belonen met een mooi prijs. (Voor ieder teamlid een doosje ballen en GVN pet). Frans, Jan en Hans mochten deze in ontvangst nemen.

Ondanks de lastige omstandigheden en koude wind was het een erg gezellige dag, en ik hoop een ieder weer snel in de baan te zien!

Groet,
Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen