Volg ons

Oranje Boven - Waterland

Op woensdag 27 april speelde we een fun ronde op Golfbaan Waterland. Het oranje of rood-wit-blauw was door een aantal spelers uit de kast gehaad. Op het zelfde tijdstip zou ook de Koningsdag ronde van de lokale vereniging vertrekken. Bij eerder contact was aangegeven dat GVN van hole 1 zou starten en de lokale wedstrijd van hole 10. Helaas bleek dat communicatie lastig is en er toch op 2 tees gestart zou worden door de eigen vereniging. Gelukkig zijn we als GVN flexibel en gingen we 40 minuten later de baan in. Dank aan eeneider die dit geen probleem vond. 

Totaal 22 spelers voor deze ronde aan de start. De baan was al behoorlijk hard. Dan rollen de ballen lekker door maar moet je de greens wel op de juiste manier aanspelen anders rollen ze er echt weer af.
Birdies deze ronde voor Mark, Dirk, Neil, Cobus,Tenicia, Carla, Emile (2x) en Jelle (2x). Glazen vogels voor jullie. 

De speciale verrichtingen vandaag op hole 11 (Neary) welke voro Carla was en een leary op hole 14. Die was voor Dirk.

En dan de uitslag. Deze keer geen individele wedstrijd maar een teamwedstrijd. Vooraf was niet duidelijk wat de teamsamenstelling was. Uiteindelijk ging het om de flights als team. En de top 3 hadden allemaal 232 netto totaal. Bij een ex-equo had ik voor mezelf genoteerd dat dan de laagste score van een speler binnen een flight de doorslag zou geven.

Als derde geeindigd het team met Henk, Dirk en Mark. Mark had in de flight de beste score met 74 netto. Het team op de 2e plaats bestond uit Neil, Cobus en Tenicia. Beste in de flight was Tenicia met 73 netto. Het winnende team deze dag de flight met Carla, Jelle en Hans A. Carla was de beste in de flight met 71 netto. Gefeliciteerd allen met de scores.

Rest me nog te vermelden dat Ton Overwater de beste score van eenieder had. Ton speelde een mooie ronde met 90 bruto en 69 netto! Super Ton!

Dank voor jullie komst en tot een volgende GVN ronde. 

Hou de agenda in de gaten voor alle evenementen. 

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen