Volg ons

NGF update 2

Na de paasdagen gingen de 27 holes team op 16 april weer de baan in voor ronde 2. De heren senioren op vrijdag hebben ook al 2 rondes gespeeld.

Alle uitslagen en standen staan op de NGF competitie site.

Dames 1: Na de ruime overwinning in de vorige ronde deze ronde helaas geen succes. De dames van de Rijswijkse waren helaas te sterk en wonnen met 12-6. De andere pot in de poule, Kaagerzoom versus Olympus, werd met 18-0 gewonnen door Kaagerzoom. Na 2 rondes staan onze dames op de 3e plaats.

Heren 1: Vorige ronde pakte De Purmer de winst tegen het 1e team. De 2e ronde op De Purmer was het helaas De Hooge Rotterdamsche die de winst pakte met 11-7. 
In de andere helft van de poule wist Liemeer van Olympus te winnen met 10-8.
Na 2 rondes staan de heren helaas onderaan. 

Heren 2: Na de winst in de 1e ronde helaas dit weekend een verloren pot tegen De Westfriese. De heren uit de kop van Noord-Holland pakte de zege met 12-6. De Amsterdamse pakte met 11-7 de winst tegen de Heemskerkse.

Heren 3: Op de Rijswijkse traden de heren aan tegen De Hooge Rotterdamsche. Helaas ging de wedstrijd met 12-6 verloren. Olympus en Kleiburg deelden de punten. Er zal nog flink gestreden moeten worden om de degradatie te ontlopen daar in de poule de nummers 4 en 5 degraderen.

Heren 4: Vorige ronde waren de heren gastheer. In hun 1e speelronde werd met 14-4 van Veldzijde gewonnen. Dirkshorn pakte de winst op de Zaanse met 10-8. De GVN-heren staan nu op een prima 2e plaats.

Heren 5: Op de Twentsche traden de heren aan tegen Dorhout Mees. Tot aan de laatste flight bleef het spannend. Uiteindelijk werd en met 10-8 gewonnen. De heren van de Lage Mors wonnen met 14-4 van De Koepel. Komend weekend reizen de heren wederom richting het oosten om aan te treden tegen De Twentsche. 

Heren 6: Het zesde team trad aan tegen De Strijensche. Het lijkt er op dat dat een beginnend team is in de 5e klasse van de competitie. Met duidelijk veel betere handicaps waren onze heren kansloos. Duidelijk cijfers: 18-0. De Strijensche staat nu met twee 18-0 overwinningen stijf bovenaan in de poule.
Hopelijk is de strijd komend weekend tegen Midden-Brabant wat minder eenzijdig. De andere twee teams, Turfvaert en Midden-Brabant, deelden de punten.

Heren 1 Senioren: De heren senioren hebben er ook al 2 rondes op zitten. Op 7 april werd er met 15-7 gewonnen van de Rijswijkse. Net voor de Pasen wederom 15-7 winst tegen Anderstein. De Koggen wist ook de twee eerste rondes te winnen en staan nu gelijk met GVN qua wedstrijdpunten. Op "doelsaldo" staan onze heren nu bovenaan.

Heren 2 Senioren: De eerste ronde wisten de heren met 16-6 de winst te pakken tegen de Twentsche. Ronde 2 vervolgens de winst tegen de Nunspeetse. Op doelsaldo staan de heren nu 2e in de poule achter de Lochemse die ook twee overwinningen tot nu toe wisten te behalen.

Teams veel succes en plezier komend weekend. Het lijkt dat het prima golfweer wordt.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen