Volg ons

NGF competitie - update 3

De 3e speelronde van de NGF competitie. Hoe is het de teams vergaan? Lees hieronder.

Alle uitslagen en standen staan op de NGF competitie site.

Dames 1: De dames waren deze ronde gastteam op Spaarnwoude. De dames van de Rijswijkse pakte met 10-8 de winst tegen Kaagerzoom. Olympus won met 13-5 van Groendael. Indien er nog één ronde wordt gewonnen of gelijkgespeeld dan is behoud weer mogelijk.

Heren 1: Op Liemeer was er een gelijkspel tegen de heren van Olympus. In de andere groep in de poule wist De Purmer overtuigend te winnen van De Hooge Rotterdamsche. 

Heren 2: Op de Heemskerkse werd er helaas verloren van de Amsterdamse met 13-5. De Haarlemmermeersche won met 14-4 van de Westfriese.

Heren 3: Deze ronde was heren 3 gastheer op De Purmer. In de poule wist de Hooge Rotterdamsche de winst te pakken met 10-8 op Kleiburg. Olympus pakte een zeer ruime zege van 17-1 op de Rijswijkse. Het wordt in deze poule nog spannend in de strijd om degradatie. 

Heren 4: Op de baan in Wilnis wist heren 4 helaas niet te stunten tegen de koploper. De heren van Dirkshorn pakte met 13-5 de winst. De andere wedstrijd in de poule leverde een 12-6 winst op voor de Zaanse tegen Liemeer. 

Heren 5: Ver weg in het oosten - althans als je uit de Randstad komt - moesten de heren op De Lage Mors aantreden tegen de heren van De Twentsche. Helaas konden de kansen niet verzilvert worden. Er werd met 11-7 verloren. Het was wel heel gezellig. Dorhout Mees verloor van De Koepel met 3-15. Tenzij Dorhout Mees komende zondag nog voor een stunt zorgt is behoud in de 4e klasse zeker.

Heren 6: Op De Strijensche werd er helaas verloren van het team van Midden-Brabant. 15-3 de uitslag. De Turfvaert pakte met 10-8 de overwinning op De Stok. 

Heren 1 Senioren: De derde ronde afgelopen vrijdag op De Koggen werd een ruime overwinning op Almeerderhout. Er werd met 18-4 gewonnen. Komende vrijdag spelen de heren tegen de directe concurrent. Bij winst is het kampioenschap vrijwel zeker binnen en gaat er gespeeld worden om het landskampioenschap. 

Heren 2 Senioren: De heren waren gastheer op De Breuninkhof deze ronde. De Lochemse won met 19-3 van De Nunspeetse. De Keppelse noteerde een 20-2 winst tegen de Twentsche. 
Komende vrijdag speelt Senioren 2 tegen de de Lochemse om de koppositie. 

Met nog één of twee speelrondes te gaan ziet het er voor een aantal GVN teams niet rooskleurig uit. De degradatie dreigt. Mogelijk dat er toch wat uit het vuur gesleept kan worden. De Senioren teams strijden dit jaar om het kampioenschap.
Veel succes en vooral ook veel plezier !

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen