Volg ons

Midweek ronde - Turfvaert

Een woensdagmiddag in Rijsbergen. Een lichte bries en 25 graden. Ideaal weer voor een midweek ronde. Aan de start 19 GVN’ers. Gestart werd van hole 10 en dat is een hole die voor sommige wat lastig is om mee te beginnen. We kwamen daardoor wat lastig op gang maar uiteindelijk toch in iets meer dan 4 uur binnen. Wel regelmatig wachten maar geen probleem met dit heerlijke weer.

Voor het eerst na lange tijd was er weer een leary en neary om voor te spelen. De neary op hole 13 was voor Jacques. De leary op 4 voor Willem Jan.

En dan de scores. De warmte had bij sommige spelers mogelijk invloed op de scores gehad. Hoge netto 80 scores maar ook mooie scores in de 70 netto.
Derde plaats vandaag voor Henk met 90 bruto en 74 netto. Tweede was Thomas met ook 74 netto en 90 bruto. Maar vandaag de nummer 1 was Sandy. Met 93 bruto en 72 netto waren de GVN ballen voor haar deze dag. Op de 1e negen (10 t/m 18) scoorde ze een fraaie bruto 40 (+5). Helaas kon ze het goede spel de 2e negen niet doorzetten. Volgende keer beter.
De prijsuitreiking ging geruisloos daar dat officieel nog niet mocht. Hopelijk kunnen we per 5 juni wel weer volgens “normaal” de rondes spelen. Niet alleen dat we dan een prijsuitreiking kunnen doen maar ook dat op elke baan de harken weer in de bunkers liggen en we de vlaggenstok weer uit de hole kunnen nemen. Uniformiteit op dat gebied zou wel fijn zijn.

Dank aan een ieder die er – voor de eerste keer – bij was deze middag. Hou de kalender in de gaten voor alle komende evenementen.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen