Volg ons

Midweek ronde - Bentwoud

9 golfers waren aangetreden om een lekker en gezellig midweek rondje te golfen op Golfbaan Bentwoud. Met een verfrissende temperatuur van 32 graden en (op de eerste 9) een stevige bries werd er gestart vanaf de C-lust (Westwoud). Het viel wel op dat het vrij rustig in de baan was wat echter niet zo raar was met deze buitensporige temperaturen.

Op hole 5 kregen we een koud watertje aangeboden door de caddie master, dit zie je niet zo vaak meer. Deze was echter zo weer op, 3 liter water was vandaag geen overbodige luxe.

Nu het spel (de laatste flight was netjes binnen 4 uur binnen), ik denk dat het toch een beetje aan de temperatuur lag want de netto scores waren toch vrij hoog vandaag. Echter toch nog gelukkig 2 uitblinkers (vandaag was er een prijs voor de beste dame en beste heer). Beste dame vandaag was Yvonne Kleihorst met 94 bruto en 69 netto. Als beste heer kwam Dirk van Geelen uit de bus met 98 bruto en 71 netto. Vandaag helaas maar 1 birdie welke was geslagen door Willem Kamermans. Gelukkig had ik deze zelf nog ergens uit mijn eigen verzameling opgesnord.

Dank aan een ieder die er – voor de eerste keer – bij was deze middag. Hou de kalender in de gaten voor alle komende evenementen.

Tot de volgende keer,

Emile van Es

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen