Volg ons

Midweek ronde - Bentwoud

Vandaag een leuk, ongedwongen wedstrijdje gespeeld op Bentwoud. Wat lag de baan er mooi bij. Ik vind de greens wel erg moeilijk om aan te spelen, de greens lopen aan alle kanten af. Je bal op de green krijgen was erg lastig.

Met 12 mannen en 1 vrouw gingen wij de A en B-lus spelen. Het was lekker weer en weinig wind. Dus genieten van de sfeer en leuke flightgenoten.
Helaas nog geen neary en leary, omdat het risico op besmetting nog aanwezig is als meerdere personen de koker vastpakken. Wel natuurlijk de birdies en die waren er: Voor Nick 1 birdie, voor Hans 2 birdies, voor Lucas 2 birdies en voor Glenn 2 birdies! Heren gefeliciteerd met jullie birdie ballen! Goed gedaan!

Van afgelopen seizoen had ik nog erg leuke prijzen liggen en deze heb ik allemaal weggegeven aan de top drie en nog een extra prijs als aanmoediging om vooral door te blijven spelen ondanks dat hij laatste is geworden vandaag. En dat was Geert: Hij koos voor de pitchfork!

De 3e plaats was met 93 bruto en 79 netto voor: Arno! Ik heb de cap gekozen.
De 2e plaats was met 94 bruto en 74 netto voor: Idzerd! Hij koos voor het handdoekje. Als Idzerd de nieuwe regel van de ngf had toegepast voor de laatste paar holes, dan had hij zich heel erg verbetert in zijn handicap. Voor inlichtingen: Meld je bij Hans! ;) Idzerd zei dat zijn energie op was aan het eind van de ronde. Dat is ook golf, je moet tot het eind toe scherp kunnen blijven om een goede score te behalen.

En dan nu de winnaar, ik kan beter zeggen: Winnares! Yvonne! Met 95 bruto en 70 netto, een hele mooie score en natuurlijk een fantastische overwinning en als enige vrouw alle mannen het nakijken geven: Klasse! Gefeliciteerd, Yvonne!

Het was erg prettig spelen zo op woensdagmiddag, je kreeg gewoon het gevoel dat het weekend was! Dat zouden meer mensen moeten doen! ;)
Schrijf je nu nog in voro de midweek rondes op Westwoud op 22 juli en Turfvaert (12 augustus)

Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno Joosen.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen