Volg ons

Koningsdag 2023 - Turfvaert

Wat doe je op Koningsdag? Of je loopt net als vele Nederlanders hutje mutje door Amsterdam of één van de andere grote steden. Of je gaat grijpt de kans aan om de oude zooi voor een habbekrats te verkopen. Of, je gaat lekker een rondje golfen.

Dat laatste dachten 24 spelers die op de donderdag richting Rijsbergen reden. Het windje was wat fris maar er was een heerlijk zonnetje wat de koppies een kleurtje gaf.
Op Turfvaert zelf was ook een wedstrijddag dus veel spelers in de baan in het oranje.

Deze ronde waren er drie speciale verrichtingen. Op hole 4 zoals gebruikelijk de leary. Deze werd door Martin in de laatste flight, via een geweldig schot vanuit de bunker, scherp neergezet.
De neary op 13 was voor Jelle. De neary op 17 voor Robert.

De greens waren al hard en snel in deze tijd van het jaar. Misschien de reden dat er niet veel birdies waren. Totaal 4 spelers die een mooi Chinees vogeltje ontvingen. Dat waren Carla, Jelle, Henk en Hans.

En dan de top 3. Een unieke uitslag deze ronde. De gehele top 3 wist dezelfde netto score te maken.

Derde plaats voor Martin van de Gugten met 102 bruto en 74 netto. Op de tweede plek Henk Nierstrasz. Ook dus 74 netto via een bruto 93.
De winnaar deze ronde met bruto 81 is Jeroen Snelders. Heren van harte met de podium plaatsen en de prijsjes.

De komende weken zitten we nog in NGF-competitie modus waarna we op 14 mei van start gaan met de nieuwe zomer tour voor dit jaar.
Hou de kalender in de gaten voor alle GVN events deze zomer.

Tot de volgende......

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen