Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Turfvaert.

Vandaag alweer de ener laatste Zomertourwedstrijd op Golfpark De Turfvaert voordat het klassement bekend is voor de finale, die over twee weken gespeeld gaat worden op de Scherpenbergh.

Maar zover is het dus nog niet, vandaag een prachtige dag, mooie baan en leuke/gezellige mensen op de Turfvaert. De wedstrijd zat weer lekker vol en er is goed doorgelopen, iedereen in 4:15 uur binnen, wat zelfs nog sneller had gekund hier en daar! Prima dus, dank jullie wel voor dit prettige tempo! Dat mag ook wel eens gezegd worden.

De greens vond ik erg wisselend, met aanspelen hard en snel en met putten weer erg traag of weer iets minder traag. Dan wordt het wel lastig om ergens vanuit te kunnen gaan. Sommige onder ons hebben die greens niet eens nodig, want Neil maakte een HOLE IN ONE! op hole 5. Van 100 meter via de vlaggenstok recht naar beneden op de rand van de cup met een flinke pitchmark (zie de foto's) en daarna erin. Voor deze fantastische Eagle heeft hij een hele doos Callaway supersofts van GVN gekregen. Gefeliciteerd, Neil! Geweldige bal! Emile ging helemaal uit zijn dak toen het gebeurde! Op het terras heeft Neil ons allen een drankje aangeboden, waarvoor onze dank en wij hebben het ons lekker laten smaken! ;) Ben wel benieuwd of hij de rekening nog kan declareren bij de NGF.

Er zijn ook een aantal leden die het net iets 'minder' doen dan Neil en een prachtige birdie weten te maken. Dat waren: Neil zelfs nog 1, Andre 1, Arno 1, Thomas 1, Bram 1 en Matthijs zelfs 2!  Ook een superlekker gevoel om die birdie te maken! Gefeliciteerd met jullie birdiebal!

De altijd uitdagende hole 4 was de leary. Ga je voor de green of zo dicht mogelijk bij de green komen of ga je je bal opleggen en daarna pas naar de green. Moeilijke keuzes die je moet maken voordat je definitief achter je bal gaat staan. Jeroen deed dit het beste vandaag. Hij kreeg een sleeve Redline Jubileum ballen mee. Goed gedaan, Jeroen!

Met bijna dezelfde afstand als hole 5, waar Neil zijn wereldbal sloeg, was hole 17 de neary vandaag. Neil zal wel stiekem gedacht hebben om weer dezelfde pitching wedge te willen slaan. Helaas voor hem is dat niet gelukt. Er was een andere topper die de bal op ongeveer 60 cm van de hole wist te slaan: Thomas! Hij kreeg een sleeve Redline Jubileum ballen voor deze prachtige bal. Goed gedaan, Thomas!

Er waren veel leden die een gooi deden naar de overwinning vandaag, geteld 30! Maar er waren er 12 met 2 slagen verschil verwijderd van het podium. 4 Leden met 73 netto, waaronder Neil. 3 Leden met 72 netto en 4 leden met 71 netto. Uit deze laatste groep kwamen de nummer 2 en 3. Conclusie: Er is goed gespeeld vandaag door iedereen!

Op de 3e plaats met 88 bruto en 71 netto: Matthijs! Matthijs koos de GVN Jubileumcap. Gefeliciteerd!

Op de 2e plaats door zijn betere handicap met 78 bruto en 71 netto: Jeroen! Jeroen koos de GVN Jubileumhanddoek. Gefeliciteerd!

En dan de eerste plaats: een bescheiden man die niet te veel in de spotlights hoeft te staan, maar het natuurlijk heel leuk vindt dat hij gewonnen heeft, met 85 bruto en 69! netto, als enige vandaag onder de baan gespeeld: Armstrong! Hij schiet door deze overwinning meteen de top 5 binnen in het klassement en doet het geweldig! Armstrong koos voor de GVN Jubileumhanddoek! Heel goed gedaan, Armstrong! Gefeliciteerd!

Voor volgende week op Reymerswaal kun je je nog inschrijven, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Bedankt voor jullie enthousiasme en komst naar de Turfvaert en graag tot een volgende keer.

Met sportieve golfgroet,

Arno.

Meer foto's van deze dag (en meer) zie : foto's van Rokie

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen