Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Swinkelsche

Normaal een baan waar het goed vol zit bij een GVN ronde maar vanwege mogelijke de vakantie een wat kleiner groepje spelers. Maar toch 17 spelers aan de start voor een heerlijke ronde op Golfbaan De Swinkelsche.
Beneden de grote rivieren was het afgelopen week zeer nat. Limburg daarbij het hardst getroffen.  Rondom Someren was er ook veel water gevallen. Hier en daar een bunker nog met een laag water en incidenteel nog een kleine vijver in de fairway. De baan lag er verder perfect bij. 
De Swinkelsche blijft, ondaks de brede fairways, toch een lastige baan. Stevige rough kan de bal zo maar opslokken en er is ook het nodige reguliere water waar de bal in kan verdwijnen.

Deze dag maar 2 birdies: Arno en Hans-Dirk beide een cirkeltje op de kaart. 

De neary deze ronde op hole 9 was voor André. De leary op 11 voor Arno. 

En dan de uitslag. Voor het eerst in lange tijd geen uitschieters in de zestig netto. Derde plaats met 99 bruto en 75 netto voor Hans-Dirk Bakker. Tweede plaats voor Sandy met een 96 bruto en 74 netto.
De eerste plaats, en daarmee de eerste punten voor het klassement verdient, voor Leen Kleijwegt met 101 bruto en 72 netto. Gefeliciteerd prijswinnaars met jullie scores.

Het was na afloop nog lang gezellig op het terras.
Dank aan alle spelers voor het afreizen naar Someren. Voor sommige een lange zit maar absoluut de moeite waard voor zo'n fraaie baan en de Brabantse gastvrijheid.

Groet,
Hans

 

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen