Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Spaarnwoude

In een dubbel Jubileum Zomer Tour weekend op de zondag een ronde op Golfbaan Spaarnwoude. Bij aanvang was het enigszins bewolkt. Uiteindelijk tijdens de 2e helft van de ronde kwam de zon tevoorschijn. 
Deze ronde stonden we aan de start met uiteindelijk 23 spelers. Mogelijk dat een aantal wedstrijdspelers ervoor gekozen had om eerste Max hard te zien rijden om dan vervolgens op tijd te zijn voor de aftrap van “onze” jongens. Dat was ook te merken in de baan want aan het einde van de ronde was het wel erg stil op Spaarnwoude.

Maar goed de 23 spelers die er wel waren gingen de baan in om te strijden voor de daguitslag en punten voor het zomer tour klassement. Er waren twee neary’s deze dag. Op D3 wist Sandy de bal het dichtste bij de hole te krijgen. Op hole E3 was het Emile die het doosje GVN ballen in ontvangst mocht nemen.

En dan de uitslag. In alle haastigheid was ik wat snel met het huldigen van de podium plekken.  Bedoeling was om voor het komende noodweer klaar en weg te zijn.
Op de vierde plaats, en ook prijs vandaag, Tom Rijbroek met 96 bruto en 69 netto. Derde plaats Jeroen Snelders met 79 bruto en ook 69 netto. Tweede, en helaas dus even vergeten, Emile met een mooie 91 bruto en 68 netto. Excuus Emile !
Alle drie de heren ontvingen een doosje Redline Jubileum ballen en een mooi jubileum item naar keuze.

Uiteindelijk kon ondergetekende zich dagwinnaar noemen via een 83 bruto en 66 netto.

Dank voor jullie aanwezigheid deze dag op Spaarnwoude. De volgende zomer tour is op 4 juli op De Loonsche Duynen. Schrijf je snel in want er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Groet,
Hans

ps: volgende keer zetten we de winnaars ook weer even op de foto

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen