Volg ons

Jubileum ZT 2021- Scherpenbergh

Deze ronde van de Jubileum Zomer Tour bijna volle bak met 32 inschrijvingen en uiteindelijk 31 spelers die van start gingen van hole 1 en 10. Aan het begin moest even de paraplu op gestoken worden maar uiteindelijk werd het zonnig en zelfs wat benauwd.

De baan lag er prima bij, de greens voor sommigen misschien wat stroperig. Voor andere spelers geen probleem en vlogen de puts en vrij gemakkelijk is.
De snelheid in de baan was niet super. In de groep vanaf hole 1 waren er toch weer gaten zichtbaar. Op in de groep vanaf hole 10 duurde het allemaal nog wat langer en waren er wat ongeduldige twee ballen die het idee hadden dat ze er wel even langs konden. Blijft een feit dat we er voor moeten zorgen dat we goed aansluiting houden en “ready & efficient golf” spelen.

Na afloop op het GVN-terras werden de prijzen als volgt uitgedeeld.
De leary op hole 11 was voor Maarten en de neary op hole 15 voor Thomas. Beide heren ontvingen een doosje GVN Callaway ballen.

Totaal werden er 18 birdies gemaakt. Willem Jan, Thomas, Jochem, Mark, Regine en Henk elk 1.
Arjan, Jan en Henk hadden elk 2 birdie. De birdie masters van de dag waren Maarten en Frans met 3 birdies elk. Eenieder ontvang de Nassau birdie bal.

En dan de uitslag. Ondanks de stroperige greens en het vele zoeken in de stevige rough toch goede scores deze dag. De volledige top 5 sloot de ronde af met 69 netto. Op de vijfde plaats Cindy Vissering met 97 bruto en 69 netto. Henk van der Laan maakte een 83 bruto om uit te komen op 69 netto.
Derde plaats voor Jochem Trommel. Een 81 bruto voor 69 netto. Jan Brehm vandaag 78 bruto voor die 69. Beste vandaag, met een beste bruto dagscore van 74 en dus ook een 69 netto was Frans van Leeuwen. Gefeliciteerd heren met jullie podium plaatsen. Hopelijk valt er een minder kaart af en gaat de handicap weer wat omlaag. Is met de nieuwe WHS-handicap altijd weer een verrassing.

Dank aan eenieder voor jullie komst naar Lieren. Dank aan de marshall en de baan voor de service. We komen snel weer terug.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen