Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Rhoon

Op weg naar Rhoon zag het er niet best uit. Dreigende wolken, veel wind en af en toe een lichte wolkbreuk. Dertig spelers deze dag die alle voorspellingen trotseerde en van start gingen op deze toch wel lastig baan. De fairways zijn breed genoeg maar recht is hier toch echt het advies. De rough slokt graag de ballen op. Misschien wel daarom geen uitschieters deze dag qua netto scores.
De doorloop vandaag was prima. Net iets meer als 4 uur is wel oke. Toch even puntje voor de GVN spelers: repareer altijd je pitchmark. Voor de laatste flight toch veel te repareren op elke green. Door de vele regen waren de greens boterzacht en dan zorgt elke chip en pitch al voor een deuk. En GVN'ers, we rijden natuurlijk niet met de kar tussen de bunker en de green door. De witte lijnen waren niet altijd even duidelijk - weggespoeld - maar ook zonder die witte lijn is dat een no-no. 

Maar goed de ronde. Op hole 9 deze keer de neary en op hole 14 de leary. Roland Bijl wist de bal op negen het dichts bij de hole te krijgen. Op hole 14, waar de 2e slag door het zeer hoge riet een blinde slag is, was het Ulrich die de bal het dichtst bij sloeg. Doosje GVN Callway ballen kon mee naar huis.

En dan de uitslag. Zoals gezegd deze dag geen echte uitschieters. En het leuke deze keer, een ex-equo voor de top 3. Derde plaats Miranda met 98 bruto en 71 netto. Tweede plaats Ulrich met 84 bruto en ook 71 netto. 
De nummer 1 van deze dag, dus ook met 71 netto, Jeroen Snelders. Een bruto 79, wat ook de beste bruto dagscore was. Van harte met de podium plaatsen en jullie jubileum prijzen

Tot de volgende Zomer Tour op 15 augustus op Reymerswael.Schrijf je snel in er is nog plek.

Groet, 
Hans 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen