Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Loonsche Duynen

Op 10 april de start van de Zomer Tour 2021. Eigenlijk zou er eerst nog een Winter Tour finale gespeeld moeten worden maar met de geldende Covid19 maatregelen is het niet mogelijk een prijsuitreiking na afloop te doen. Die finale houden we nog tegoed.

Zoals gezegd de 1e ronde van de Zomer Tour die dit jaar in het teken staat van ons 20-jarig jubileum als geassocieerd lid van de NGF. En meteen de eerste kennismaking met de Loonsche Duynen. Een nieuwe partnerbaan. We zouden in februari spelen voor de Winter Tour maar helaas ging die niet door vanwege het winterse weer dat weekend. Tijdens deze ronde geen winters weer maar lekker was het nou ook weer niet. Er viel veel regen tijdens de ronde.

Bij deze eerste kennismaking met de baan direct volle bak met 36 spelers op de deelname lijst.  Het slechte weer had duidelijk invloed op de uiteindelijke score. Van hoog in de negentig netto tot midden 70. Uiteindelijk zijn er dan altijd 3 spelers het beste hebben gespeeld.

Derde plaats voor Willem Jan Pott Hofstede met 89 bruto en 79 netto. Op de tweede plaats Jeroen Snelders met 85 bruto (beste bruto van de dag) en 76 netto. Uiteindelijk was het Geert Wisman die de eerste 50 punten voor het klassement wist te incasseren. Totaal 106 bruto en 74 nertto. Gefeliciteerd heren en iedereen die de ronde heeft volbracht. 

Op naar ronde 2 van de Jubileum Tour op wederom een nieuwe partnerbaan. Golbaan de Breuninkhof. 

Tot volgende week,

Groeten,

Hans 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen