Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Breuninkhof

Zaterdag 24 juli, een drukkende warme middag op golfbaan De Breuninkhof. Totaal waren er 20 spelers richting het oosten van het land gekomen.
De Breuninkhof is een lange en smalle baan waar het advies is om de ballen op de juiste plek te leggen. Links of rechts betekent in de hoge rough, het water en/of tussen de hoge oude bomen. Je krijgt er veel slagen mee en die heb je op de lange par 4’s ook echt nodig.
Het was niet druk in de baan en de 2e negen liepen we er als groep nagenoeg alleen. Het was zelfs zo rustig dat de kok al naar huis was toen we binnenkwamen. Roland wilde toch echt nog even wat eten voordat hij weer richting huis ging. Een stevige rit van 2 uur. Dat was geen probleem want hij mocht zelf z’n omelet bereiden in de keuken. Dat is nog eens service!

Dan de wedstrijd. Zoals gezegd een lange en smalle baan en dan is echt laag gaan moeilijk. Eerst nog de speciale verrichtingen. Op Hole 4 en 13 was er een neary. Dezelfde hole maar door de verschillende tee boxen net weer even anders. Op 4 was het Caroline die de bal het dichtst bij de hole sloeg. In de 2e omgang was het Jacqueline die in de laatste flight de bal dicht bij de hole kreeg. Een doosje GVN Callaway kon in de tas.

Drie birdies maar deze ronde: Emile, Frans en Jacqueline elk een birdie.

En dan de uitslag. Vierde plek voor Caroline met 110 bruto en 75 netto. Ook 75 netto en 100 bruto Cees Bos en daarmee derde. Tweede plaats voor Idzerd met 93 bruto en 72 netto. En de eerste plaats vandaag voor Emile met 97 bruto en netto 71. Gefeliciteerd met jullie podium plaatsen.

Het was een warme maar heerlijke dag op De Breuninkhof. Als je een keer in de buurt bent ga er eens langs. Het is zeker de moeite waard.

Groet,
Hans

De foto’s van Breunikhof door Rokie

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen