Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Best

Op zondag 22 augustus een ronde van de Jubileum Zomer Tour op Best Golf. Origineel bedoelt als 2e dag van een weekend dubbel. Helaas was de zaterdag minder gewild om te spelen. Dan maar een extra Jubileum zomer Tour ronde. Aan de start 19 spelers. 
De weersvoorspelingen van de diverse apps waren net zo wisselvallig als het weer zelf. Gelukkig voor ons hadden ze het toch redelijk goed ingeschat. De regen en mogelijk onweer zou aan het eind van de middag rond 17 uur komen. Onderweg was er iets van gespetter en 1 keer ergens in de verte gerommel. Uiteindelijk was de laatste flight net voor 5 uur binnen. Eenmaal op het terras ging de hemel open en kwam er een stortvloed aan water naar beneden. 

Deze ronde een leary op hole 14 (voorheen 9) en die wist Arno neer te zetten. Op een hele trikkie plek net nog op de green. De neary op de korte en zeer fraaie 17e was voor Roland.
De uitslag van deze dag:

Op de derde plaats met 87 bruto en 74 netto: Arno joosen. Bert ten Hagen had ook 74 netto maar dan gaat de handicap mee spelen.
Tweede plaats voor Erik Vonk met 99 bruto en 73 netto. De winnaar vandaag met 88 bruto en een mooie 68 netto: Henk Nierstrasz. Met een birdie op de kaart. Guide mocht de andere birdie deze dag noteren. 

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen