Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Best

Vandaag, 10 juli 2021, waren wij te gast bij golfbaan Best voor een mooie Jubileum Zomertour wedstrijd. Het was een enerverende ronde! Alles zat er in: Mooie slagen, slechte slagen, birdies of bogeys of strokemaxen, slechte slagen met een goede uitkomst, goede slagen met een slechte uitkomst, gemiste putts en ook rake putts, brede fairways, smalle fairways, open holes en bosholes! Echt alles kom je tegen op Best. Daarom vind ik dit ook zo'n leuke baan!

Met 15 fanatieke deelnemers gingen we van start en met onze huisfotograaf in ons midden, die weer hele mooie foto's heeft gemaakt. Deze staan op Rob zijn facebookpagina .

Vooraf vertelde Michel mij dat zijn flight wel even de neary en leary op de green zouden zetten, zij gingen als eerste weg. Zij hebben hun woord gehouden, op de leary stond Michel en bij de neary stond ook Michel! Bij de leary heeft niemand deze kunnen verbeteren, dus Michel heeft de gvnballen gewonnen! Gefeliciteerd, goed gedaan! Maar dan de neary op hole 17, hij speelde voor iedereen 112 meter en er was een persoon die Michel kon verbeteren: Mark! De bal lag op ongeveer 20 cm van de hole! Tap in birdie! Gefeliciteerd, knap gedaan!

Toen wij, Otto (+ vrouw), Roland en ik, op hole 16 liepen, dacht ik: daar past niet veel meer tussen! Op de teebox van 17 zeiden wij het nog een keer tegen elkaar: Dat wordt een hele uitdaging! Roland had wel zin in die uitdaging en sloeg zijn bal op ongeveer 25 cm van de hole en maakte ook een mooie birdie! Lekker is dat, he! Goed gedaan, Roland.

De uitslag:

Het was zeer spannend en er is goed gescoord! Met 4 personen op dezelfde netto score van 73, maar dan wordt er gekeken naar wie de laagste handicap heeft en die wordt dan de winnaar. In dit geval op de derde plaats met 79 bruto en dus 73 netto: Otto! Gefeliciteerd! Hij mocht als laatste 'kiezen' uit onze geweldige prijzen, Otto kreeg de gvn cap met 3 redline ballen.

Op de tweede plaats met 80 bruto en 70 netto: Jeroen! Gefeliciteerd, hij koos de gvn handdoek met 3 redline ballen. 
Op de eerste plaats met 98 bruto en 69 netto: Jenny! Ik heb gehoord dat dit je eerste overwinning is! Geweldig gedaan!!! Zij koos voor de gvn jubileum paraplu met 3 redline 59 ballen, die zij persoonlijk overhandigd krijgt van mij!  ;)

Bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot de volgende keer.

Met sportieve golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen