Volg ons

GVN Masters 2023

Het golfseizoen sluiten we traditional af met de grote wedstrijd der kampioenen: de GVN Masters.
alle winnaars van het seizoen en de oud Masters kampioenen strijden dan om de eeuwige roem.

Aan de start voor deze 2023 editie 18 spelers. De baan lag er prima bij na alle regen van de afgelopen periode. Hier en daar wel wat plassen maar daar zijn dan weer regeltjes voor.
En voor de buien tussendoor heb je dan weer hulpmiddelen om je tegen te beschermen.

Flink wat birdies deze ronde. Totaal 9 spelers die een cirkeltje konden zetten op de scorekaart. Hendro, Patrick, Francine, Armstrong, Tenica, Erik, Jeroen S., Hans en George ontvingen een glazen vogeltje.

De speciale verrichten uitgezet op de “traditionele” holes op Turfvaert. De leary op de korte par 4 vierde hole. Patrick wist daar de bal het dichtst bij de hole te krijgen.
De neary’s allemaal op de 2e negen. Op hole 11 kreeg Tenicia de bal het dichtst bij de hole. Twee holes later op 13 was het Francine. En op hole 17 als laatste Erik die de bal dichtbij sloeg en ook daar z’n birdie maakte.

En dan de einduitslag. Tot aan de top 2 zat het dicht bij elkaar. Uiteindelijk Erik derde plaats met 96 bruto en 76 netto. Op de tweede plaats Francine met 88 bruto en 72 netto.
De verdiende GVN Masters kampioen is Jeroen Snelders. Hij ging de finale in met de meeste podiumplaatsen gedurende het seizoen. Overall absoluut de meest constante en beste speler van het seizoen. Jeroen maakte de beste bruto score van de dag. Een zeer fraaie 77. Dat leverde een 68 netto op. Gefeliciteerd Jeroen met de fraaie score en de titel van GVN Masters 2023 kampioen.

Dank aan de kampioenen van dit jaar voor d ekomst naar De Turfvaert. Komend weekend starten we alweer met de nieuwe Winter Tour serie.
Hou de kalender in de gaten.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen