Volg ons

GVN Masters 2022

Traditiegetrouw is de laatste wedstrijd voor het begin van het nieuwe winterseizoen de GVN Masters. De wedstrijd met alle kampioenen van het seizoen en oud Masters kampioenen.
Locatie voor de editie van dit jaar was Golfbaan Reymerswael. Deze baan ligt op een uniek stukje Nederland vlak voor de grens met België met zicht op de Antwerpse havens.
De baan ligt ingesloten tussen de Schelde en het Schelde Rijn kanaal. Ondanks de bomen op de baan sta je veelal “vol” in de wind. En dan wordt de baan lastig door de lange holes en hoge rough langs de zijkanten. Dat maakt dat je op deze baan redelijk wat slagen meekrijgt.

De ronde had twee gezichten. De eerste helft veel wind en regelmatig een bui(tje). De tweede helft kwam de zon tevoorschijn en nam de wind langzaam af. Op zeker moment kon er zelfs in korte mouwen gespeeld worden.  

Aan de start 19 kampioenen en oud-kampioen.
Ook soort van traditie op Reymerswael is de leary op hole 4 en de neary op 15. In eerste geval een korte par 4 met water voor de green met de wind mee. En de par 3 is dan weer tegen de wind in.  
André Hogenkamp wist op 4 de bal het dichtst bij de hole te krijgen. Op hole 15 was het Thomas, in de eerste flight, die de bal mooi bij de hole wist te leggen. Beide heren ontvingen de Golfplaza logo ballen van Wilson.

Birdies deze ronde voor Jelle, Francine en Maarten.

En dan de uitslag van deze 2022 GVN Masters editie. Helaas was er even verwarring omdat de techniek even haperde. Even leek het erop dat er een heer in de top 3 zou eindigen maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

De top 3 deze wedstrijd was geheel voor de dames. Op de derde plaats Sandy met bruto 92 en daarmee een mooie 68 netto. Op de tweede plaats Francine met bruto 87 ook een 68 netto.
Op de eerst plaats met degelijk bogey golf, Yvonne. Totaal bruto 89 en met 29 slagen levert dat maar liefst een 60 netto op. Gefeliciteerd dames met jullie plek op het podium!

Alle deelnemers dank voor jullie deelname. Komend weekend gaat het Winter Tour seizoen echt van start. Rond maart komend jaar weten we dan wie de eerste drie geplaatste spelers zijn voor de GVN Masters 2023.

Tot een volgend GVN-evenement.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen