Volg ons

GVN Masters 2021 – de seizoensfinale !

Een raar seizoen. Zo kan je 2021 en ook 2020 wel omschrijven. Waar veel binnen- en buiten activiteiten niet mogelijk waren kon er gelukkig wel een balletje geslagen worden. Met name de Winter Tour wedstrijden zaten snel vol. Gelukkig gaan we nu weer richting, wat lijkt, het “normaal”.
Door alle maatregelen had we dit jaar iets minder kampioenen die zich geplaatst hadden voor de grote finale, de GVN Masters 2021.

Locatie van deze editie: Rhoon Golfcenter. De baan lag er prima bij. Hier en daar de fairways wat modderig door de regen van de afgelopen tijd. Veel bladeren al in de baan wat maakt dat je goed moet kijken waar de bal naar toe gaat. De greens rolde prima en snel genoeg. En ze waren lekker zacht. Bij hoog aan spelen lag de bal lekker snel stil.

Totaal 14 kampioenen uit dit seizoen en 3 oud Masters kampioen die de strijd aan gingen voor de uiteindelijke Masters 2021 titel.  We begonnen wat bewolkt maar uiteindelijk kwam de zon ook nog tevoorschijn en konden er wat laagjes uit. Gewoon heerlijk golfweer.

Birdies deze ronde voor Willem Jan, Shyam, Francine, Armand en Hans.
De speciale verrichting deze keer op hole 9 en hole 14. De neary op 9 prooi voor Armand. Van horen zeggen dat het een erg “lelijke” neary was. Maar hij telt. Een doosje Xperon ballen kan in de tas. De leary op 14 was voor Dylan.

En dan de uitslag. Zoals gezegd geen uitschieters in de 60 netto. Ook wel begrijpelijk met de zware baan. Er zat weinig rol in de bal en dan kan de baan best lang spelen.

De aanwezig wedstrijdleiders speelde buitenmededinging mee en daarvan was Dylan de beste met 84 bruto en 73 netto.

De top 3 van de Masters 2021 als volgt. Op de 3e plaatst de altijd “steady” Francine met 91 bruto en 75 netto. De handicap van Francine was door een laatste Q-kaart iets omhooggegaan naar 14,8. Belangrijk omdat de Shyam, de Masters kampioen van 2020, met een bruto score van 90 ook uitkwam op 75 netto. Bij een gelijke score kijken we dan naar de handicap en die van Shyam 14.7.

Beide ontvingen een mooie doos GVN ballen.

De winnende score vandaag was 73 netto. Bruto een 84. Helaas was Shyam al naar huis en kon de oud kampioen niet de trofee uitreiken. Maar gelukkig is Dylan dan ook ervaren genoeg en mocht ik uit zijn handen de GVN Masters 2021 trofee en ook een doos GVN Jubileumgolfballen in ontvangst nemen. Ik kon het vandaag allemaal net bij elkaar houden.

Dank aan de deelnemers van deze Masters 2021 editie. Het was een heerlijke golfdag.
In het nieuwe seizoen zijn er weer nieuwe kansen om een plaats in de finale van volgend jaar te verdienen.

We beginnen komend weekend alweer met de Winter Tour 2021/22. Rond maart 2022 spelen we dan hopelijk de 1e finale van het seizoen.

Tot het volgende GVN-evenement!

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen