Volg ons

Golfplaza ZT - Swinkelsche

De tweede ronde in een dubbel Golfplaza Zomer Tour weekend. Locatie de fraaie golfbaan De Swinkelsche. In bepaalde delen van Nederland kan er meer gesproeid worden en dat zie je dan ook meteen aan de faiways. Een groot deel van de fairways voelde heerlijk zacht aan. Bijna zonde om dan een stevige plag te slag.
Aan de start 18 deelnemers. Elf spelers daarvan waren gadden ook dag eerder op Belijenbeek gespeeld dus er was ook nog iest van een oniffcieel weekend klassement. Daarover zo meer. ;-)

Deze keer op De Swinkelsche de speciale verrichtingen op hole 3 en hole 12. Op de fraaie hole 3 de leary welke voor Cees was. De neary op hole 12 voor Ton.
De spelers met de birdies zijn terug te vinden in de uitslag op het leden dashboard. Mark wist er twee te maken. Een sleeve Golfplaza logoballen voor elk. 

De daguitslag het Zomer Tour klassement: op de derde plaats Kurt met bruto 90  en 70 netto. Tweede plaats voor Mark met 97 bruto en netto 69. Ook 69 netto maar net met een betere handicap, 0,5 verschil, voor Jenny. Zij maakte een bruto 98.
Gefeliciteerd met de Golfplaza vouchers.

Dan zoals gezegd was er een onofficieel weekend klassement voor de spelers die beide dagen hebben gespeeld. Helaas was wedstrijdleider een beetje moe na 2 lagen dagen en de focus was daarmee een beetje weg. Gelukkig kon er een snelle terugroep actie gedaan worden en ontvingen de nr's 1,2 en 3 van het weekend alsnog een prijsje. 
Derde Pieter van Kessel met totaal 157 netto. Tweede Arno met 156 netto. Eerste overall was Jenny met 151 netto. 
Excuus voor de verwarring. Met de hand uitrekenen ben ik niet meer gewend. :-)

Er zijn nog twee Zomer Tour rondes voordat we de finale spelen op 2 oktober. Op 4 september spelen we op Golfbaan Westwoud en dan op 24 september op Golfbaan Reymerswael. De laatste kans om nog punten te pakken voor het klassement.

PS: denk aan de Spangh Makandra Cup Amsterdam op 9, 10 en 11 september. Op alle dagen zijn er nog plekken beschikbaar maar zondag is nog zeer beperkt. Op alle dagen geldt vol = vol. 

Tot de volgende keer. 

Groet,
Hans

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen