Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Westwoud

Op zondag 4 september waren wij te gast op golfbaan Westwoud. Een leuke afwisselende en uitdagende baan. De baan lag er prima bij, nog veel groene fairways en goede greens. Met weinig wind en prima temperatuur was het een mooie dag om te spelen. Wij waren vandaag met een selecte groep, 13 fanatieke golfers en het ging als een trein. Om duistere redenen starten wij op Westwoud altijd op hole 10, ook deze keer weer. Met twee groepen voor onze van vijf spelers zag het er naar uit dat het een lange ronde zou gaan worden, maar niets van dat. De pro die bij de laatste groep voor onze wedstrijd zat heeft het prima gedaan. Wij ondervonden geen enkele hinder van de groepen voor ons. Sterker nog: de eerste 3 flights van ons hebben deze baan in een record tijd van ongeveer 3,5 uur gelopen. Dat is een knappe prestatie! De laatste flight heeft er 4.15 uur over gedaan, ook niet slecht voor een vierbal. De eerste 3 flights moesten dan nog wat wachten op het terras onder het genot van een drankje en wat lekkers! Ook niet verkeerd!

Dan de wedstrijd: De bijzondere verrichtingen vandaag op hole 12 de neary en op hole 1 de leary. De beste vandaag waren: Frans de neary en Andre de leary. Het was bijna een familieprijs geworden, want voor Andre stond Jacqueline op het briefje van de leary! Gefeliciteerd met jullie prijs, een sleeve ballen Golfplaza logo ballen van het merk Wilson.

Ook een aantal birdies vandaag voor: Erik, Cees, Andre en Frans! Alleen hadden 1 birdie. Gefeliciteerd met jullie birdievogel!

De uitslag:

Met 11 deelnemers onder de 80 netto, dan kun je spreken van een goede prestatie overall, maar de echte toppers vandaag staan op het podium.

De derde prijs met 96 bruto en 72 netto: Bernie!

De tweede prijs met 92 bruto en 69 ! netto: Erik!

De eerste prijs met 97 bruto en 68 !!! netto: Geert! Lekker bezig Geert, het is je van harte gegund!

De top 3 kreeg natuurlijk een sleeve GVN ballen en de vouchers van onze sponsor Golfplaza. Allen gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Bedankt voor jullie komst naar Westwoud en graag tot de volgende keer. Voor de laatste zomertourwedstrijd is nog voldoende plek, schrijf je in en pak op de valreep nog wat punten voor het klassement. De week erna is de finale op Rhoon.

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen