Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Spaarnwoude

Vandaag, 4 juni 2022, waren wij te gast op Spaarnwoude voor onze 5e Golfplaza Zomer tourwedstrijd. Onder een heerlijk zonnetje, met af en toe een wolkje en met soms een flink briesje waren 26 leden naar Spaarnwoude gekomen. De baan lag er prima bij, maar de greens waren erg stroperig. Ik vond het erg lastig om de juiste snelheid in te schatten.

In de mail had Hans al aangegeven dat we vandaag het nieuwe systeem gingen testen om onze kaarten meteen in te voeren in de app, waarna de hele uitslag meteen klaar staat voor de wedstrijdleider en op onze eigen ledensite. Het werkte fantastisch! Een paar kaarten heeft Hans er zelf nog ingezet (Andre ;)), omdat het niet lukte om in te loggen. Met een druk op de knop meteen alles naar de Ngf gestuurd en die verspreid het weer naar ieders homeclub/handicapregistratie. Anno 2022 kan dat gewoon!

Ondanks de stroperige greens een aantal birdies voor: Neil, Erik, Henk, Jeroen en Ruth. Allen 1 birdie! Gefeliciteerd met jullie birdie en vogel! Jaaaa, we hebben ze weer de glazen vogeltjes! Heel mooi om bij elkaar te zetten op de schoorsteenmantel. Kun je met trots terug kijken op alle birdies die je gemaakt hebt. Maar dan zijn we er nog niet: De birdiekoning van deze wedstrijd met 2 birdies: Andre! Heel goed gedaan, Andre en gefeliciteerd! Ook hij kreeg natuurlijk een mooie vogel! Dit had Andre nog niet mee gemaakt in zijn golfloopbaan dat hij in 1 ronde 2 birdies maakte!

De bijzondere verrichtingen had ik vandaag vroeg in de ronde neergezet op hole E3 de Neary en op D1 de Leary. Drie flights moesten starten op D1, dus die moesten proberen meteen scherp te zijn met hun tweede slag. In flight 1, de beste op de Leary: Neil! De Neary op E3 was een prooi voor: Ruth! Zij sloeg haar bal het dichtst bij de hole. Gefeliciteerd met de sleeve Nassau ballen.

De uitslag:

Er waren een aantal leden die heel netjes tussen de 75 en 72 netto hebben gespeeld, maar helaas vandaag niet genoeg voor het podium. Op de 3e plaats met 94 bruto en 71 netto: Erik Vonk! Gefeliciteerd, Erik! Heel goed gedaan. Hij kreeg de waardebon van Golfplaza voor de 3e plek met een sleeve Nassau ballen.

Op de 2e plaats met 75 bruto en 69 netto: Neil de Goede! Gefeliciteerd, Neil! Hele knappe ronde vandaag. Helaas voor Neil was hij bij de prijsuitreiking al weg, dus al zijn prijzen: birdie, leary en 2e prijs gingen zijn neus voorbij. Hier dan toch een eervolle vermelding voor deze knappe prestatie!

Op de 1ste plaats met 88 bruto en 67 ! netto: Hans Ammerlaan! Wauw! Wat een mooie ronde moet dat zijn geweest! Hans kreeg de waardebon van Golfplaza mee voor de 1ste prijs met een sleeve GVn Nassau ballen. Gefeliciteerd, Hans!

Na afloop bleven aan aantal leden nog eten en het was van de eerste tot de laatste minuut op deze dag gezellig!
Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen