Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Reymerswael

Het leek een druilerige dag te gaan worden op de mooie, uitdagende golfbaan van Reymerswael. Op de rit ernaartoe viel er nog redelijk veel regen uit de lucht, maar aangekomen bij de baan was het droog. Met hier en daar nog een kort buitje tijdens de ronde, viel het reuze mee met de hoeveelheid regen. De baan lag er prima bij en met 11 enthousiaste deelnemers gingen wij om 11.00 uur van start.

Met de wind uit het noorden heb ik gekozen om hole 15 als neary te doen en hole 4 is natuurlijk de mooiste leary hole van deze baan. Beide door dezelfde persoon geslagen: Micha! Hoe vaak komt dat voor dat deze twee prijzen door een persoon binnen geslagen worden! Heel knap van Micha en gefeliciteerd met je prijs, twee sleeves ballen van Wilson, gesponsord door Golfplaza! Micha kreeg het zelfs voor elkaar om op hole 4 de bal zo dichtbij te slaan dat hij ook de birdie put wist te maken, dus ook nog een vogel voor hem. Gefeliciteerd!

Als je op deze baan voldoende lengte hebt en redelijk recht bent, kun je prima scoren. Dus Masters deelnemers, neem deze tip mee voor de Masters! 
Het was spannend, de top 3 allemaal op 1 slag van elkaar:

Op de derde plaats met 82 bruto en 73 netto: de altijd stabiel spelende Jeroen! Het hele seizoen staat hij prima te spelen, hopelijk komt er ook nog een mooie uitschieter naar beneden voor je dit jaar. Jeroen kreeg de voucher voor de derde plek van onze sponsor Golfplaza en een sleeve GVN ballen kado!

Op de tweede plaats met 88 bruto en 72 netto: de altijd vrolijke Arno! Arno kreeg de voucher voor de tweede plek en ook een sleeve GVN ballen.

Op de eerste plaats met een knappe 94 bruto en 71 netto: de altijd kritisch op zichzelf zijnde Sandy! Zij wil heel graag weer terug naar haar oude handicap van 16 en met deze mooie uitslagen komt er vanzelf wel weer een ronde die nog beter wordt. Prima gedaan Sandy! Sandy kreeg de Golfplaza voucher voor de eerste plek samen met de sleeve GVN ballen.

Door deze uitslag is er toch nog een flinke verschuiving gekomen in het klassement: Arno en Sandy hebben in deze laatste ronde hele goede zakengedaan, zij zijn opgeklommen naar de 3e plaats. Helaas voor Mark en Jenny die 2 plekken gezakt zijn. Het belooft een spannende finale te worden op Rhoon komende zondag!

Met de huidige formule van 8 beste kaarten moet je heel stabiel een bepaalde handicap spelen om ook daadwerkelijk op die handicap te staan. Wanneer je te wisselend speelt, zal je handicap altijd iets hoger zijn voor wat je werkelijk aan kunt. Ik vind het een prima systeem, want de handicap die je hebt zegt veel over hoe het op dat moment met je spel ervoor staat. En hoe slecht een ronde soms ook kan zijn, de volgende kan zomaar de beste ronde ooit worden voor je!

Keep swinging!

Bedankt voor jullie komst naar Reymerswael en graag tot de finale! Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar, dus schroom niet en schrijf je nog snel in! Er is plaats voor 30 deelnemers. De 30 hoogstgeplaatste spelers uit het klassement bij inschrijving hebben voorrang bij deelname aan de finale ronde.

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen