Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Hitland

Vandaag, 11 juni 2022, waren wij te gast op Hitland voor onze 7e Golfplaza Zomer Tour wedstrijd. Met 5 dames en 16 heren gingen wij al vroeg van start. Om 11.00 uur ging de eerste flight de baan in en die lag er prima bij. Op een enkele plek nog zachte grond van de afgelopen regenbuien, maar voor de rest prima. De greens waren best wel snel en rolde goed. Aan het weer heeft het zeker niet gelegen, met een stralende zon en klein windje was het prima te doen op deze uitdagende baan. Het was voor mij erg lang geleden dat ik hier een ronde heb gespeeld en het viel niet mee. Zie de uitslag. De ene dag is de andere niet! 

Wie oh wie wordt vandaag de birdiekoning of koningin, want dat zou ook zo maar kunnen gebeuren. Een dame als Queen, dat zou leuk zijn! Vandaag 1 birdie voor: Mark! Gefeliciteerd, goed gedaan! Hij kreeg een mooie birdievogel mee. De volgende maakte 2 birdies: Frans! Een tijdje geleden was hij de birdiekoning met 6 birdies en vandaag dus weer 2 erbij. Knappe prestatie, Frans! Het wordt een mooie verzameling!
Helaas voor Frans, niet de “koning” vandaag, want er was een speler die 3 birdies wist te maken: Maarten! Wauw, dan ben je met recht vandaag de Birdiekoning van Hitland! Gefeliciteerd met jullie birdievogel.

De Leary op hole 5, waar je met je eerste slag wel goed moet liggen om de green aan te kunnen vallen, want als dat je niet gelukt is dan kun je niet naar de green met je tweede slag. De beste in twee slagen naar de green was: Maarten! Goed gedaan, Maarten! Hij kreeg een sleeve nassauballen mee. De Neary op hole 15 was vandaag tricky. Links van de green water en wind van rechts naar links. Dus vandaag je slag opzetten naar de rechterkant van de green en hopen dat de wind hem net voldoende opzij duwt naar de vlag. De beste vandaag was: Arno! Een van mijn betere slagen van vandaag! Ook ik mocht een sleeve nassauballen in ontvangst nemen.

De uitslag:

Op de derde plaats met 89 bruto en 73 netto: Patrick! Hij kreeg de waardebon voor de 3e prijs van onze sponsor Golfplaza. Gefeliciteerd, Patrick! Ook kreeg hij een sleeve nassauballen erbij. 

Op de tweede plaats met 99 bruto en 70 netto: Jenny! Zij kreeg de waardebon voor de 2e prijs van onze sponsor Golfplaza. Gefeliciteerd, Jenny! Ook kreeg zij een sleeve nassauballen erbij.

Op de eerste plaats met 95 bruto en 67 netto: Mark! Hij kreeg de waardebon voor de 1ste prijs van onze sponsor Golfplaza en de sleeve met GVN ballen. Gefeliciteerd, Mark!

Een mooie top drie vandaag en gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Bedankt voor jullie komst naar Hitland en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen