Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Hoge Dijk

Deze Golfplaza Zomertour wedstrijd speelden we met zomerse condities op de Hoge Dijk. Een hele dag in de zon, lekkere temperatuur en een droge zanderige baan. De wedstrijd zat helemaal vol zodat we met 32 deelnemers in 8 vierballen door de baan gingen. Op deze baan krijg je slagen mee ten opzichte van je handicap en dat was in de uitslag te zien.

Om een Golfplaza kadobon te winnen moest je zeker onder de par van de baan spelen. Erik Vonk liep met 70 netto onder de baan een nette ronde. Hij deed dit o.a. door zowel de neary en de leary te winnen. Het was echter niet genoeg om bij de beste 3 van de dag te eindigen. Er waren 3 spelers met 69 netto. Maar omdat er ook een 68 netto was gelopen viel 1 van de 69-ers net buiten de prijzen. Die eer viel te beurt aan Robert Horsten. Thomas Hoyer wist met zijn 69 netto zijn eerste kadobon van het seizoen te pakken en Arno Joosten werd met een iets lagere handicap en ook een ronde van 69 netto tweede. Grote winnaar van deze dag was Jeroen Snelders. Een schitterende 77 bruto, 68 netto met 3 birdies leverde hem de welverdiende 25 euro kadobon van Golfplaza op.

Na afloop kon de hele groep plaatsnemen op het terras van Hoge Dijk waar de manager van de horeca een deel had vrijgehouden voor de GVN-spelers. Complimenten voor het horeca personeel. Het was een geslaagde dag. 

Groet,
Willem Jan

ps: Ben je deze week op het Dutch Open bezoek dan de Golfplaza stand. Dit is zeker de moeite waard want Golfplaza pakt uit op het Dutch Open! Er zijn vele mooie aanbiedingen o.a. op Footjoy en Skechers schoenen, GPS apparatuur, golfhandschoenen, golfballen, etc.

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen