Volg ons

Even-Oneven pinkster ronde - Spaarnwoude

Op 2e pinksterdag een fun ronde op golfbaan Spaarnwoude bij wisselend weer. Mogelijk waren de weersvooruitzichten de schuldige maar deze keer geen vollebak. Negentien spelers op maandag middag de baan in voor een rondje even-oneven. Of wel, afwisselend afslaan van rood en geel voor zowel dames als heren. Dat afwisselen maakt dat je elke keer toch even goed moet kijken wat nu werkelijke de afstand is die overbrugt moet worden. Uiteindelijk haalde 18 spelers de eindstreep. Nico moest helaas voortijdig afhaken omdat z'n trolley het begaf.

We begonnen de ronde met enig hemelwater maar uiteindelijk werd het ook weer droog en zelfs nog warm. Na afloop was het nog best wel aardig op het terras. En uiteindelijk hebben we geluk gehad want de onweersbui die voor rond 5 uur was aangekondigd kwam uiteindelijk rond 19 uur. En in een zeer kort tijdsbestek viel er toen zeer veel water. De snelweg stond volledig blank.

Maar goed uiteindelijk ook deze ronde weer een top 3. Op de derde plek deze dag Jelle Cool met 79 bruto en 72 netto. Tweede plaats Carlo Kool-Louter met 92 bruto en 71 netto. En eerste plaats deze ronde voor Geert Wisman, 94 bruto en een fraaie 66 netto. Lijkt erop dat Geert echt een "slecht weer" speler is. Regen en wind, het maakt niks uit. Gefeliceerd allen!

Komend weekend spelen we de Xperon Winter Finale op Golfbaan Reymerswael. Hopelijk inderdaad bij 20 graden en weinig wind. Het tegenovergestgeld van afgelopen zaterdag toen het hard woei en de regen bij aanvang met bakken uit de hemel kwam. Echt dus een winter finale :-)

Op 5 juni gaan we dan weer verder met de Jubileum Zomer Tour serie op De Breuninkhof. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. 

Groet,

Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen