Volg ons

BB Rotterdam - de nieuwe kampioen!

Maandag 6 Juli in droog weer maar met een behoorlijke wind traden weer 15 golfers aan voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen Balletje Balletje 2020/2021.
Seizoen 2019/2020 werd afgesloten op 25 Juni, een moment waarop wij helaas nog niet mochten ‘samenscholen’ voor een prijsuitreiking.
De naam van de winnaar 2019/2020 is inmiddels netjes in de beker ingegraveerd en die luidt: Ton Overwater !!!
Van harte gefeliciteerd Ton!

Ton lag al maanden ruim aan kop (169 slagen over de beste 5 rondes) en heeft die positie niet meer afgestaan. In theorie kon alleen Marien (wie anders…) met 173 slagen hem nog van de troon stoten maar die poging werd al voor het begin gestaakt.  Wij hebben in totaal 40 deelnemers mogen verwelkomen op 11 avonden waarin wij totaal 201 rondes gespeeld hebben met een gemiddelde van 39,9 slagen.

Natuurlijk hebben wij wat hinder ondervonden van het bekende virus maar Hans heeft met Hitland de wedstrijden netjes kunnen herplannen zodat wij het seizoen gewoon af konden ronden. Dank daarvoor.
Het nieuwe seizoen is dus alweer van start gegaan . De komende wedstrijden zitten nog niet vol, dus schroom niet om golfvrienden en vriendinnen uit te nodigen om een keer mee te spelen! Een appje naar Carlo of Joris volstaat.

Groeten,
Joris en Carlo

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen