Volg ons

BB Rotterdam 2020/21 Finale - Hitland

Op 1 juli traden 18 spelers aan voor een laatste ronde van het BB Rotterdam 2020/21 seizoen op golfbaan Hitland. Een laatste kans om een goede score neer te zetten voor het klassement.

Deze dag 2 neary's. Op 15 was het Robert Horsten die de bal het dichts bij de hole kreeg en op hole 11 Martijn Serlie. Een doosje GVN Callaway ballen kon in de tas.

De dag uitslag als volgt: 3e plaats voor Thomas met 46 bruto en 37 netto. Tweede stek voor Sany met een prima 48 bruto en 35 netto. Maar de beste in deze ronde was Robert met 44 netto en een mooie 32 netto. Robert en Sandy mochten elk 6 keer graaien voor ballen. 

En dan het eindklassement. Voor aanvang waren er nog een viertal spelers die aanspraak konden doen op de eindoverwinning. Uiteindelijk werd het op 1 slag beslist.
Als derde in het klassement Robert Horsten met 178 netto. Dat is het totaal van de beste 5 rondes. Tweede Thomas Hoyer met 176 netto. 
En met net 1 slag minder dan Thomas is het Patrick Klein Breteler die uiteindelijk de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. 

Gefeliciteerd heren met jullie podium plekken. Veel plezier met de Redline ballen en de GVN jubileum kado's.

Het was een raar BB Rotterdam seizoen. Ondanks de Covid perikelen hebben we wel de rondes kunnen spelen maar het was in het begin even wennen met het komen en gaan principe en het verdwijnen van de "inloop". 

Op 15 juli is het nieuwe seizoen alweer begonnen. Verandering daarbij is dat we vanaf nu met wedstrijdpunten gaan werken. Dan is het niet nodig om correcties uit te voeren voor afwijkende pars van bepaalde lussen. En dan blijven de onderlinge verschillen klein in het klassement en is het spannend tot het eind.

Carlo en Joris dank voor jullie support in het begeleiden van de rondes.

Vind je het leuk om het aan einde van de dag nog even 9 holes te lopen houd de kalender dan goed in de gaten voor de komende rondes van de BB Rotterdam en Amsterdam series.

Groet,
Hans 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen