Volg ons

BB Amsterdam - Hoge Dijk

Tijd voor de 2e ronde van Balletje Balletje rond de regio van Amsterdam. Deze keer speelden we op de Abcoudebaan van Hoge Dijk.
Overigens zitten we ook te kijken om nog op Waterland of Spaarnwoude enkele rondes te plannen voor de afwisseling.

De kortere baan, kans om goed te scoren, maar ook zeer dikke hoge rough als je niet recht sloeg. Zelf heb ik beide ervaren, super begin met een birdie, een ook de laatste 4 holes  gingen super met als slot weer een birdie. Over deze 5 holes 1 onder de baan.
Maar dan die 4 holes die ik maar even oversloeg ? Tja, daar was het gevoel van mijn ijzers ver te zoeken, en gingen de ballen die dikke rough in, wat resulteerde in een score van 10 boven par over deze 4 holes. Wat een wereld van verschil.. En dat allemaal omdat ik iets te dicht bij de bal stond..

Ik was niet de enige die er achter kwam dat golf met ups and downs beleeft word. Onze winnaar van vorige keer, krijgt deze keer slechts 1 puntje voor de moeite.

Wie deden het dan wel goed? Sandy met een keurige 29 netto (2 onder haar handicap), en Cok met 30 netto verdelen de balletjes van deze keer, welke ze bij hun volgende deelname uitgereikt zullen krijgen. Tevens kunnen ze respectievelijk 12 en 11 punten bijschrijven voor het klassement. (de nummer 1 krijgt net zo veel punten als er deelnemers zijn tijdens de ronde, iedere volgende 1 punt minder waardoor er nog 1 punt is voor de laatste plaats)

De volgende ronde staat al open voor 8 juni, ik hoop jullie allemaal weer te zien dan !

Groet, Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen