Volg ons

BB Amsterdam - Hoge Dijk

Eerste ronde van Balletje Balletje Amsterdam op Hoge Dijk.

Alweer de aftrap (afslag) van het vierde seizoen van Balletje Balletje Amsterdam, en de grote vraag is of Wim er weer met de titel vandoor gaat of dat we aan het einde van het seizoen een nieuwe winnaar zullen hebben.

Dit jaar meer afwisseling in banen, en we begonnen direct met de Bullewijk lus op Hoge Dijk, waar we afgelopen jaren vaker de Holendrecht of Abcoude baan speelden.

Ondanks de weersvoorspellingen, en enorme buienfront wat over leek te trekken stonden 16 personen klaar om af te slaan en het nieuwe seizoen af te trappen. Veel bekende gezichten, maar ook leuk weer wat nieuwe gezichten erbij.

En over die weersvoorspelling gesproken, dat enorme regenfront bleek alleszins mee te vallen, en gedurende de ronde gingen de regenpakken uit en was het prima golfweer, alleen nog een (beetje) natte baan.

Neary was er op hole 3, die geslagen werd door Cees in de eerste flight. Daarna nog wel andere spelers die de green wisten te vinden, maar niemand die hem dichterbij sloeg. Dus de GVN golfpet ging naar Cees !

Traditioneel legt iedereen een mooi nieuw balletje in, waarbij deze ballen verdeeld worden onder de winnaars.
Tot mijn verbazing legde Tenicia niet 1 balletje in, maar een sleeve met 3 nieuwe ballen !

Uiteindelijk bleek ze ook bij de prijswinnaars te horen, en koos ervoor om haar verdiende ballen direct weer te doneren voor de volgende ronde. (inschrijven dus, want er zijn extra ballen te verdienen). 
Een mooie 2e plaats voor Tenicia, maar een nog mooiere ronde door Geert, die er met de eerste plaats en bijbehorende ballen vandoor ging, proficiat Geert !

Daarmee zijn ook de eerste punten voor het klassement verdiend, en hoop ik jullie weer terug te zien voor de volgende ronde(s).

Hou de golfkalender in de gaten voor de BB rondes in de diverse regio's en alle andere wedstrijden.

Groet,
Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen