Volg ons

NGF competitie - weekend 4

Op Dames 1 na het 4e weekend voor de GVN teams in de NGF competitie.

Dames 1 was op bezoek bij Westerpark voor hun wedstijd tegen Zeegersloot. Er ging 1 single naar Zeegersloot en de rest van de partijen werd gewonnen. Een duidelijke 20-2 overwinning. De dames staan nu 3e. Met nog twee speelrondes, de ronde van 21 april ging niet door, is de kans op handhaving aanwezig.

Heren 1 speelde bij Olympus tegen de heren van Westerpark. Het werd een duidelijke 16-2 overwinning waarmee de koppositie verstevigd werd. Komend weekend bij winst of een gelijk spel is het kampioenschap binnen. Succes heren !

Heren 2 ging richting de Heemskerkse om aan te treden tegen Veldzijde. Helaas werd er nipt verloren met 10-8.
Komend weekend tegen De Purmer is een gelijkspel voldoende om in de 1e klasse te blijven.

De heren van het 3e gingen richting kleiburg voor hun ronde, Tegenstander was Rozenstein.
Op moment was schrijven was de uitslag nog niet verwerkt op de NGF site.

Heren 4 was op De Purmer gastheer. Omdat de nummers 4 en 5 in de poule degraderen gaat het tijdens de laatste wedstrijd om de eer tegen Almeerderhout. De huidige nummer 2 in de poule.

Heren 1 Senioren (50+) speelde op vrijdag op Emmeloord tegen Almeerderhout. Helaas ging de winst naar de heren uit de polder. De laatste wedstrijd wordt spannend. Bij winst op Emmeloord – nu ener laatste in de poule – zal degradatie vermeden kunnen worden.

De heren Senioren 65+ speelden tegen De Koepel. Er werd nipt verlopen waardoor de heren nu op de laatste plaats in de poule staan. Komend weekend wordt er tegen het Rijk van Nijmegen gespeeld op De Keppelse. De heren uit Nijmegen doen nog mee voor het kampioenschap.

Alle teams nog veel succes en plezier gewenst.

Groet,
Hans

Zie de volledige uitslagen en standen op de NGF website

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen