Volg ons

18 in Zeeland - Reymerswael

Met 15 liefhebbers gingen wij de 18 holes van golfbaan Reymerswael te lijf. Het beloofde een gevecht met de elementen te worden, windkracht 6/7, hevige regen. Er zijn vast golfers die heel vrolijk worden van deze combinatie, maar gelukkig voor ons viel er op een paar spetters na geen regen in Zeeland.
De wind die op deze baan altijd aanwezig is, blies wel hard van de zijkant over het meerendeel van de holes. Dat leverde de deelnemers heel veel uitdaging op. Mooie 'verre' slagen werden afgewisseld met iets mindere, terwijl het plan toch was om ze gewoon allemaal lekker te raken. De holes zijn afwisselend en open met gemene out of bounds op diverse plekken. Voor de tijd van het jaar lag de baan er prima bij met voldoende gras op de fairways en goed rollende greens.

De bijzondere verrichtingen, onze leary en neary, vandaag prooi voor Erik van der Spek (leary) en Patrick Groen (neary). De neary was gezet op hole 15 een par 3 van 132 meter met volle wind tegen. Dat was voor vele een lang ijzer of houten/driver naar binnen. De leary daarentegen vol wind mee, wat kansen gaf om de green aan te vallen of toch safe te gaan op hole 4 van 275 meter. Mannen proficiat.
Birdies vandaag voor alleen Erik en Patrick. De kansen waren schaars en had je er eentje dan was het putten nog geen zekerheidje.

Podium plekken voor Maarten Visser, die nog net kon aansluiten bij de laatste flight, derde. Patrick Groen, tweede en dagwinnaar Erik van der Spek die het netto net een slag beter deed dan Patrick, 84/76. Gefeliciteerd met jullie prijs en iedereen met het meespelen vandaag.
De meeste prijzen zijn nog onderweg van dagsponsor Tui Reizen, waarvoor dank!

Graag tot een volgende keer en keep swinging,
Erwin.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen