Volg ons

Golfbanen

Golfbaan Hitland

Contact

0180-317188
caddiemaster@hitland.nl Stuur een e-mail

Locatie

Blaardorpseweg 1
2911 BC Nieuwerkerk a/d IJssel
Route

Foto's

In beeld

detail-10.jpg

Locatie

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland beschikt over een volwaardige 18 holes baan (vanaf september 2003 A-status NGF). Daarnaast is er een 9 holes par 3 baan en zijn er diverse oefenfaciliteiten op ons terrein te vinden.

Door samenwerking met Hit Eten & Drinken en Golfschool Hitland, bieden wij u een compleet golfcomplex waar u meerdere aspecten kunt benutten. De eerste 9 holes van de golfbaan zijn in september 1995 geopend. Vanaf het jaar 2000 is Golfbaan Hitland een volwaardige 18 holes-baan.

Het ontwerp van Golfbaan Hitland komt van de hand van architect G. Jol. Door de sterk variërende holes omgeven met fraaie waterpartijen is Golfbaan Hitland een uitdaging voor iedere golfer. Vele diersoorten hebben dit gebied tot hun thuis gemaakt en zorgen voor een unieke sfeer.

Het restaurant Hit Eten & Drinken is in landelijke stijl ingericht en het ruime terras biedt u een uniek uitzicht over de golfbaan. Iedereen is dan ook welkom in het restaurant, waar u voor een kop koffie, een lunch of een uitgebreid diner uitstekend terecht kunt.

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen