Volg ons

BB Amsterdam - Hoge Dijk

Na een aantal jaren kan ik wel spreken dat het succesvolle balletje balletje in Amsterdam weer van start is gegaan. In de afgelopen jaren heeft een vaste groep z'n weg gevonden om aan het eind van de dag een ronde van 9 holes te spelen, met daaraan gekoppeld een klassement.

Maar ook leuk om te zien dat er weer een aantal nieuwe spelers bij zijn, die ook wel eens willen ervaren hoe gezellig het altijd is. En het was zeker gezellig, menig een kijkt al weer uit naar de volgende ronde.

Dit jaar met wat afwisseling van banen, Hoge Dijk, Waterland en Spaarnwoude.

Onder zomerse omstandigheden konden we deze eerste ronde van Balletje Balletje Amsterdam spelen op Hoge Dijk met een groep van 16 personen.

Met de neary op de korte par 3 (hole 6) was een sleeve ballen te winnen, welke door Cees Bos in ontvangst mocht worden genomen.

Een ieders inleg (1 mooi nieuw balletje), word verdeeld over de eerste 2 spelers. Deze keer ging de eerste prijs (2/3 van de balletjes) naar Paul Klaasesz die met een 34 netto z'n handicap omlaag zag gaan. Rene Kroezen ging er met de tweede plaats en resterende balletjes vandoor.

Tot een volgende BB.

Groet,
Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen