Lid worden Leden login
26 juli 2019 Geen reacties

Zweden Tour 2019 – Dag 5 Sölvesborg GK

De laatste dag alweer van de Zweden Tour 2019. Ook het zestiende jaar Tour hebben we volbracht. Gelukkig was het niet zo heet als in Nederland maar er is toch behoorlijk gezweet gedurende de week. Ook vandaag weer strak blauw en erg warm. Gelukkig was de baan vandaag wel vlak. Het was allemaal prima te belopen. Na een zeer hartelijke ontvangst bij de receptie gingen we klokslag 10.30 uur de baan in met 32 man. De kampioens flight met Marija, Dirk, Ruud en Mark. Zou hieruit de nieuwe kampioen(e) komen?

Bij het begin van de dag zag het klassement er erg ‘close’ uit. De gehele top 10 had nog kans. Vandaag 2 Neary’s en 2 Leary’s. Olga sloeg de extra Leary op hole 18 en Shanky de extra Neary op hole 14. Mark Ober wist zowel de Neary op hole 11 als de Leary op 16 binnen te halen. Een doosje ballen en een Delfts-blauw blik met stroopwafels was hun verdienste.

De baan van Sölvesborg GK bleek moeilijker dan de afgelopen dagen ondanks dat je de bal altijd wel kon vinden. Of was het de warmte en de vermoeidheid? Derde vandaag was Marija met 94 bruto en 77 netto. Op de tweede plaats Olga met een knappe 76 netto. Maar uiteindelijk was het Jan Brehm die met een 86 bruto en een 76 netto de dagprijs mocht incasseren en de volle 35 punten voor het klassement.

Met de uitslag van vandaag kon het eind klassement opgemaakt worden. Niet alleen voor het Swedex klassement wat uiteindelijk de Zweden Tour 2019 kampioen(e) op zal leveren maar ook voor de bruto en netto scores en het birdie klassement.

Maar meer daarover morgen…………

Groet,
Hans

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.