Lid worden Leden login
25 juli 2019 Geen reacties

Zweden Tour 2019 – Dag 4 Karlshamns GK

Alweer de 4e dag vandaag van de Tour. Strak blauw, zweterig warm en een fraaie baan. Af en toe een lichte klim en fairways die van hoog naar laag en weer hoog gingen. De energie was niet bij een ieder de volle 18 holes aanwezig. Maar ja dan zijn er altijd weer personen die dan ook nog even de andere 18 holes gaan doen. Karlshamns GK heeft 2 x 18 holes dus vanavond meerdere deelnemers die ook de andere 18 of maar 9 gingen spelen.

Neary en Leary vandaag voor Winny en Hans B. Dan de uitslag van vandaag. Vandaag is er ook weer behoorlijk gescoord. Wel iets minder scores in de 70 netto. Mogelijk dat het warme weer invloed op de scores heeft gehad. Derde vandaag met 73 netto (86 bruto) was Francine Kruyt. Mark Bijster wist een mooie 72 netto (86 bruto) op de kaart te zetten. Uiteindelijk was het Ruud van Meggelen, de kampioen van afgelopen jaar, die vandaag de winst kon pakken met een 80 bruto en een nette 69 netto. Voor morgen een bijstelling van de handicap met 0,6.

Morgen spelen we de finale dag op Solvesborg GK. Van horen zeggen dat het de mooiste baan van de week is en wat we deze week al gespeeld hebben is zeker niet slecht geweest. We zijn benieuwd.

Na 4 dagen spelen is het erg spannend aan de top van het klassement. Wie heeft ook morgen een goede ronde en kan de volle 35 punten voor het klassement binnenhalen. Of wie kan net genoeg punten scoren voor een nipte overwinning. Wij gaan het allemaal mee maken morgen op Solvesborg Golf Klubb.

 

Groet,
Hans

Stand na 4 dagen

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.