Lid worden Leden login
24 juli 2019 Geen reacties

Zweden Tour 2019 – Dag 3 Carlskrona GK

Dag 3 alweer van de Zweden Tour 2019. Na al het klimmen van de afgelopen vandaag toch een vrij vlakke baan prachtig gelegen langs de kust van wat feitelijk de Oostzee is. Een baan met brede maar ook zeer harde fairways waardoor ballen graag doorrollen voor meer lengte maar ook dan net in het randje, het slootje of tegen het muurtje kunnen rollen. Er zijn ook een aantal schitterende par 3 holes met zicht op zee.

De neary dan maar meteen op de fraaie 3e hole. Een index van 15 maar menig strokemax is op die hole geschreven. Dirk van Geelen wist de bal wel dicht bij de hole te krijgen voor de neary. De birdie kon hij ook maken. De leary op de 16e hole, prachtig langs het water gelegen, was een prooi voor Henk Nierstrasz. Een birdie intikkertje.

Vandaag ook weer goede scores waarbij het Dirk van Geelen was die een 91 bruto en daarmee een 64 netto liet noteren. Dat betekent morgen maar liefst 2,4 punten van de handicap er af. Gefeliciteerd Dirk met deze verlaging.

Morgen spelen we op de Gamla Banan (oude baan) van Karlshamns Golf Klubb. Daar zal weer wat meer geklommen moeten worden.

Het schijnt dat men al wat buggies bij de buren is gaan vragen om aan de GVN verzoeken te kunnen voldoen.

Groet,
Hans

De stand na 3 dagen

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.