Lid worden Leden login
22 juli 2019 Geen reacties

Zweden Tour 2019 – Dag 1 Boa GK Olofstrom

De Zweden Tour 2019 is begonnen. Dit jaar wordt er gespeeld in de regio rondom Karlshamn. De 1e dag plaats van handeling Boa Golfklubb Olofstrom. Een vriendelijke glooiende parkbaan met veel water en voldoende bomen.

Na het kennismaken, de opening en de ‘huishoudelijke’ zaken konden we om 10.30 uur de baan in. Alle 32 spelers waren op tijd weg en ook naar behoren op tijd weer binnen. Gedurende de ronde een stevig windje met een zonnetje. Gewoon lekker golf weer.

Op de eerste negen maar meteen een neary en een leary welke respectievelijk voor Jelle Cool en Jan Brehm waren. De Srixon ballen kunnen in de tas.
De scores waren zeer uitlopend. Van hoog naar mooi laag. Maar omdat alle dagen mee tellen mogen we die hoge scores helaas niet wegstrepen. Ook dus zeer mooi netto scores in de 70. Uiteindelijk Jelle Cool de dagwinnaar met een fraaie 68 netto. Morgen maar starten met 0,6 minder op de handicap.

Na de gezamenlijke daghap, tijdens welke de Suri heren wederom de baan in gingen voor 18 holes, was het weer tijd om te gaan. Een perfecte 1e dag van de Tour. Morgen gaan we naar Ronneby GK. Benieuwd wie er dan voor de dagprijs gaat. Die we trouwens op de finale dag pas uit reiken.

 

Groet,
Hans

PS: en het golfen deze week? 30 euro per rondje!

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.