Lid worden Leden login
30 augustus 2017 Geen reacties

Zomers weekend in Duitsland!

Eindelijk was het dan zover. De Duitsland tour stond weer op de kalender en dat hebben we geweten. Het was wel een korte tour weliswaar maar niet minder leuk :-).

De eerste dag speelden we op Moyland International. Dit is een baan met historie maar de nieuwe baaneigenaren proberen het beste ervan te maken. Het onderhoud van deze baan is duidelijk nog een punt van aandacht.

De winnaars hadden allemaal 74 netto, dit waren Thomas Hoyer, Chan Bhoendie en Caroline Lugtenburg. De neary was voor Chan en de Leary voor Marco Bijlsma. Het aantal geslagen birdies bleef steken op 4.

Op naar het hotel en daar de feestvreugde voortzetten. Er was een bruiloft aan de gang aldaar, we hadden beter kunnen aanschuiven ;-). Na een uitgebreid ontbijtbuffet was het tijd om naar de volgende golfbaan te gaan van onze tour. Borghees, een kleine 20 minuten van het hotel af is een prachtige baan, waarbij je niet veel angst moet hebben voor witte paaltjes :-).

Het was een bijzonder warme speeldag en de buggybar in de baan vond gretig aftrek na 9 holes. De dagwinnaar was Vera Schmidt gevolgd door Gerrie Kooistra en Arno Joosen. 5 birdies en de neary was voor John Overwater en de Leary voor Wytze.

Het klassement kon worden opgemaakt. Wie gaat er met het totaal arrangement Gut Heckenhof aan de haal……

Tot volgend jaar!

Willem van der Waal

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.