Lid worden Leden login
23 november 2020 Geen reacties

Xperon Winter Tour – Scherpenbergh

 

Op 21 november streden 24 spelers op golfbaan De Scherpenbergh voor het Xperon Wintertour klassement. De speelronde begon met een paar spatjes regen, maar verder is de ronde droog verlopen. De wind was fris in de start, maar in de loop van de tijd werd het wat aangenamer. Wel bleef het een grijze dag. De zon hebben we niet gezien.

Omdat we een 2 tee start hadden had de baan er voor gezorgd dat de cateringkar op een centraal punt stond zodat er bij de doorstart een warm drankje gedronken kon worden gedurende de wachttijd. Prima geregeld!
De baan lag er als vanouds goed bij. De fairways waren in een redelijke staat, maar de greens waren goed en zacht. Maar ook alle ballen die vóór de green landden bleven daar liggen.
Zo werd het een rondje target-golf.

Dat had 1 flight goed door. De nummers 1, 2 en 3 speelden in één flight: Derde werd Chan Bhoendie met 75 netto. De tweede plaats werd opgeëist door Frans van Leeuwen. De dagwinnaar met een mooie 68 netto was Patrick Klein Breteler. Gefeliciteerd!

Ik weet niet of alle birdies doorgegeven zijn, maar ik heb opgetekend:

Patrick Groen (1), Patrick Klein Breteler (1), Jeroen Huizing (1), Thomas Hoyer (1), Hans Bijlsma (1), Mladen Acinger(1) en Frans van Leeuwen (2)!

Iedereen bedankt voor het komen en graag tot een volgende keer,

Mark

Uitslag 21 nov Scherpenbergh

Xperon WT klassement_na 3

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.