Lid worden Leden login
29 mei 2019 Geen reacties

Weerslag.nl Zomertour op Turfvaert

De Weerslag.nl Zomertour 2019 ging met een week vertraging van start op De Turfvaert. De condities waren al behoorlijk zomers. Droge fairways, harde snelle greens en een prima temperatuur. De stevige wind maakte het extra uitdagend.

Met 20 inschrijvingen gingen we met een mooie groep de baan in. Het was leuk om te zien dat er ook een paar nieuwe GVN spelers bij waren. De scores liepen wat uiteen, maar de top van het klassement hadden erg goed gespeeld.

De eerste dagzege van dit zomerseizoen was voor Armstrong Okobia met 70 netto (de par van de baan) . Hij won ook nog de Leary op hole 17. Armstrong kon als eerste een prijs kiezen en ging met de weerslag.nl handdoek naar huis. Tweede werd Jerry Kruithof met 71 netto. Hij won de bidon. Derde werd Henk van der Laan met 75 netto. Een koelhoudende hoofddoek was zijn deel. Henk liet meteen even zien hoe deze bij hem stond. De hoofddoek bleef in ieder geval beter zitten dan zijn hoedje waar hij in de baan achteraan moest rennen. De Leary op hole 4 tenslotte was voor Arvin Hindori.

Na een zoekgeraakte Mercedes autosleutel, een vergeten portemonnee en een paar lekkere drankjes en snacks kon uiteindelijk iedereen via een fraaie binnendoor route (er was onderhoud op de snelweg) terug naar huis. Op naar de volgende GVN wedstrijd.

Willem Jan Pott Hofstede

Klassement Zomertour 1

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.